Ξεπερνώντας τις Δικαιολογίες του “Είμαι πολύ απασχολημένος” Με Τους Υποψηφίους Σας

Είμαι απασχολημένος

Η πιο συνηθισμένη αντίρρηση που θα ακούσετε όταν χτίζετε την MLM επιχείρησή σας, είναι το “Είμαι πάρα πολύ απασχολημένος,” ή “Δεν έχω αρκετό χρόνο.” Είναι μία πολύ κοινή αντίρρηση, και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε σωστά, διότι υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδοχές της. Εάν απαντήσετε στη μία εκδοχή της και αυτή έχουν μία άλλη, δεν τους έχετε βοηθήσει και στην πραγματικότητα και πιθανόν τους έχετε αναστατώσει οπότε η επικοινωνία διαταράσσεται. Ας δούμε τα τρία είδη του “Είμαι πολύ απασχολημένος.”

Δικαιολογημένη δικαιολογία

Ένας από τους τρόπους που μπορεί να δεχτείτε το “Είμαι πάρα πολύ απασχολημένος,” είναι όταν είναι πραγματικά αληθινό. Ίσως όταν τηλεφωνείτε είναι στη μέση μία συζήτησης με την οικογένειά τους ή τους πετύχατε στην πόρτα φεύγοντας από το σπίτι και δεν είναι καλή στιγμή να μιλήσετε. Αυτό είναι δικαιολογημένο, οπότε μην χειριστείτε αυτή την αντίρρηση όπως θα χειριζόσασταν την αντίρρηση, “δεν έχω χρόνο για να χτίσω μια επιχείρηση.”

Δικαιολογία Τρόπου Σκέψης
Η δεύτερη παραλλαγή σε αυτή τη δικαιολογία είναι αυτό που αποκαλώ “τρόπου σκέψης.” Μερικοί άνθρωποι ζουν στη ζώνη του «δεν έχω αρκετό χρόνο,” και μπορείτε να το καταλάβετε αυτό ακούγοντας τι είναι αυτό που έχουν να πουν. Θα χρησιμοποιούν τη φράση αρκετά συχνά, “Δεν έχω χρόνο. Είμαι πολύ απασχολημένος.” Το πραγματικό ζήτημα εδώ είναι ότι αυτό το άτομο έχει ξεχάσει ποιος ελέγχει πραγματικά το χρόνο του. Νομίζει ότι κάποιος άλλος ελέγχει το χρόνο του.
Ανεκδήλωτη αντίρρηση
Ο τρίτος τύπος της αντίρρησης “πολύ απασχολημένος” είναι μία “ανεκδήλωτη αντίρρηση.” Είναι ουσιαστικά μια καθαρή δικαιολογία. Ο υποψήφιός σας μπορεί να χρησιμοποιεί το «Δεν έχω χρόνο, είμαι πολύ απασχολημένος,” μόνο και μόνο για να αποφύγει να σας πει την αλήθεια, ότι απλά δεν θέλει μία επιχείρηση από το σπίτι ή νομίζει ότι είναι πάρα πολύ γι ‘αυτόν. Οπότε προτιμούν να πουν, “Δεν έχω χρόνο.”
Πώς το ξέρεις;
Θα πρέπει να προσδιορίσετε ποια από αυτές τις παραλλαγές είναι αυτή που συναντάτε. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ακούσετε πραγματικά τον υποψήφιό σας σε ό,τι σας λέει. Αν πει, “είμαι στο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να μιλήσουμε μια άλλη φορά;” – αυτό είναι δικαιολογημένο. Το πρώτο βήμα σας είναι πραγματικά απλά να ακούσετε και να παρατηρήσετε το τι πραγματικά συμβαίνει.
Όσον αφορά τη δικαιολογία “νοοτροπίας”, όταν έχει συμβεί δύο ή τρεις ή τέσσερις ή πέντε φορές, τότε είναι που αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι κάτι συμβαίνει. Αυτή είναι νοοτροπία του ατόμου, επομένως το συγκεκριμένο άτομο έχει ανάγκη από βοήθεια και εκπαίδευση.

Αν κάποιος λέει, “δεν έχω χρόνο”, και επίσης ρώτησε, “Είναι Δικτυακό Μάρκετινγκ αυτό;” θα μπορούσε να είναι μία ανεκδήλωτη αντίρρηση ότι δεν έχει καλή γνώμη για το δικτυακό μάρκετινγκ. Καταλαβαίνετε τη διαφορά; Πρέπει να εντοπίσετε τη σωστή περίπτωση, πριν αρχίσετε να τη χειρίζεστε.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να προκύψει ο πραγματικός λόγος όταν δέχεστε αυτή τη δικαιολογία από τους υποψηφίους σας, και μόνο τότε μπορείτε πραγματικά να είστε σίγουροι ότι επικοινωνείτε σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορείτε να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν αυτή την αντίρρηση.
Για να ανακαλύψετε αποτελεσματικές ιδέες και στρατηγικές δικτυακού μάρκετινγκ που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας πιο γρήγορα, επισκεφθείτε το https://ogimarketingsystem.com/objections
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of