7 Πειθαρχίες για Υψηλή Απόδοση

Το 2009 μόλις τελείωσε και ξεκίνησε το 2010. Μία νέα χρονιά – ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας. Τι καλύτερος τρόπος να ξεκινάτε τη νέα χρονιά μαθαίνοντας τις “7 Πειθαρχίες για Υψηλή Απόδοση” του Brian Tracy
Υπάρχουν εφτά πειθαρχίες που πρέπει να αναπτύξετε αν θέλετε να όλα όσα είναι διαθέσιμα για εσάς. Μπορείτε να μάθετε αυτές τις πειθαρχίες μέσα από εξάσκηση και επανάληψη μέχρι να γίνουν αυτόματες.
Καθορισμός Στόχων Κάθε πρωί, αφιερώστε τρία με πέντε λεπτά για να γράψετε τους πιο σημαντικούς σας στόχους σε ενεστώτα χρόνο. Αγοράστε ένα τετράδιο σπιράλ για αυτό το σκοπό μόνο. Γράφοντας τους δέκα στόχους σας στο ξεκίνημα κάθε ημέρας, θα τους προγραμματίσετε βαθιά μέσα στον υποσυνείδητό νου σας.
Αυτή η καθημερινή διαδικασία καταγραφής των στόχων σας θα ενεργοποιήσει τις πνευματικές σας δυνάμεις. Θα διεγείρει το μυαλό σας και θα σας κάνει πιο έτοιμο για δράση. Μέσα στην ημέρα σας, θα δείτε ευκαιρίες και πιθανότητες να κινηθείτε πιο γρήγορα προς τους στόχους σας.
Προγραμματισμός και Οργάνωση Αφιερώστε λίγα λεπτά, κατά προτίμηση το προηγούμενο βράδυ, για να προγραμματίσετε κάθε δραστηριότητά σας για την επόμενη ημέρα. Πάντα να δουλεύετε από μία λίστα. Πάντα να σκέφτεστε στο χαρτί. Αυτή είναι μία από τις πιο ισχυρές και σημαντικές πειθαρχίες από όλες για την υψηλή παραγωγικότητα.
Καθορισμός Προτεραιοτήτων Η ουσία όλης της διαχείρισης χρόνου, της διαχείρισης του εαυτού μας και της διαχείρισης της ζωής μας βρίσκεται στην ικανότητά σας να θέτετε σωστές προτεραιότητες για τη χρήση του χρόνου σας. Αυτό είναι απαραίτητο για την υψηλή απόδοση.
“Ένας Στόχος Χωρίς Πλάνο είναι Μόνο Ένα Όνειρο…” Αν ονειρεύεστε να πετύχετε σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, ο προγραμματισμός σε χαρτί για την επίτευξης όλων αυτών που ονειρεύεστε, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας.
Βρείτε έναν οδηγό βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να καθορίσετε και να πετύχετε τους στόχους σας.
Επικεντρωθείτε στις Δραστηριότητές σας με την Υψηλότερη Αξία Η ικανότητά σας να δουλεύετε εστιασμένοι στην πιο σημαντική σας εργασία θα συνεισφέρει στην επιτυχία σας όσο οποιαδήποτε άλλη πειθαρχία μπορείτε να αναπτύξετε.
Άσκηση και Σωστή Διατροφή Η υγεία σας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Πειθαρχώντας τον εαυτό σας να ασκείστε τακτικά και να τρώτε προσεκτικά, θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το επίπεδο της υγείας και της φυσικής κατάστασής σας.
Μάθηση και Ανάπτυξη Το μυαλό σας είναι σαν ένας μυς. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε, το χάνετε. Η διαρκής μάθηση είναι μία ελάχιστη προϋπόθεση για την επιτυχία σε κάθε τομέα.
Χρόνος για τους Σημαντικούς Ανθρώπους στη Ζωή σας. Οι σχέσεις είναι το παν. Βεβαιωθείτε ότι σκαρφαλώνοντας τη σκάλα της επιτυχίας δεν την έχετε ακουμπήσει σε λάθος τοίχο. Χτίστε χρόνο για τις σχέσεις σας στην κάθε ημέρα σας, όσο γεμάτο κι αν είναι το πρόγραμμά σας.
Άσκηση Δράσης Αυτές οι εφτά πειθαρχίες θα εξασφαλίσουν ότι αποδίδετε στο υψηλότερο επίπεδο και θα έχετε μεγαλύτερη ικανοποίηση και αποτελέσματα σε οτιδήποτε κάνετε. Μελετήστε αυτές τις εφτά πειθαρχίες και μετά κάντε ένα πλάνο για το πως θα τις ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of