Οι 13 Δραστηριότητες που Παράγουν Εισόδημα

Βασικές δεξιότητες που θα πρέπει να αναπτύξετε και το πρώτο μέρος για να ξεκινήσετε είναι με τον εαυτό σας – γιατί θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκινήσει σωστά. Δεν μπορείτε να περιμένετε από την ομάδα σας να κάνει κάτι που δεν έχετε κάνει ή που δεν κάνετε ήδη.
Οπότε, πρώτα, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείται τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Φαίνεται πως είναι αυτονόητο αυτό ωστόσο θα εκπλαγείτε με το πόσοι πολλοί διανομείς δε χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους. Χρησιμοποιήστε και απολαύστε τη χρήση τους!
Μετά, αποφασίστε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε με την επιχείρησή σας. Γίνετε ξεκάθαροι με τους στόχους σας και γράψτε ένα πλάνο για το πως θα τους πετύχετε. Προτείνω να δημιουργήσετε ένα πλάνο από τη λίστα με τις 13 δραστηριότητες που παράγουν αποτέλεσμα τις οποίες εξηγώ στο εργαλείο που λέγεται Pocket Tracker*. Θα σας πω περισσότερο γι’ αυτό το εργαλείο σε λίγο.
Τέλος, δεσμευτείτε να αναπτύξετε τις ικανότητες επικοινωνίας και πρόσκλησής σας. Αυτή θα είναι μία διαρκής διαδικασία. Προσπαθήστε να παίξετε ρόλους με τον ανάδοχό σας για να εξασκηθείτε. Μπορείτε επίσης να εξασκηθείτε στο να είστε αποτελεσματικοί στην επικοινωνία με την οικογένειά σας και τους φίλους σας χωρίς να μιλάτε για την επιχείρησή σας.
Η ουσία είναι ότι δεν μπορείτε να διδάξετε αυτό που δεν γνωρίζετε ή αυτό που δεν κάνετε. Και για να είστε ένα πολύ καλό προπονητής θα πρέπει επίσης να προπονήσετε στα σωστά πράγματα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να γνωρίζετε που αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι άνθρωποι σας και να φτιάξετε αυτά τα συγκεκριμένα προβλήματα. Γι’ αυτό ανέπτυξα το Pocket Tracker*.
Εστιάστε και Εκπαιδεύστε στις 13 Δραστηριότητες που Παράγουν Εισόδημα
Όπως ανέφερα και πιο πριν, υπάρχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες που παράγουν εισόδημα. Βάλτε στόχο να εστιάσετε μόνο σ’ αυτές τις δραστηριότητες και να εκπαιδεύσετε τους διανομείς σας να κάνουν το ίδιο.
Ορίστε μία γρήγορη λίστα των 13ων δραστηριοτήτων που παράγουν εισόδημα:
1. Θέστε ξεκάθαρους και συγκεκριμένους στόχους και καλλιεργήστε τους σε καθημερινή βάση 2. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας το οποίο περιλαμβάνει την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, πρόσκλησης κλπ 3. Κάντε διαφημίσεις απευθείας ταχυδρομείου ή με διαφημιστικά έντυπα 4. Αφήστε μηνύματα σε τηλεφωνητές με προσφορές. 5. Βάλτε αγγελίες στις εφημερίδες, στο ίντερνετ και σε περιοδικά 6. Συναντήστε καινούργιους ανθρώπους 7. Τηλεφωνήστε σε υποψηφίους, άσχετα αν απαντήσουν ή όχι 8. Μιλήστε με έναν υποψήφιο 9. Προσκαλέστε και κλείστε ραντεβού 10. Παρουσιάστε την επιχείρηση είτε σε ένας προς έναν, σε συνάντηση σε ξενοδοχείο ή δίνοντας βίντεο 11. Πουλήστε προϊόντα 12. Γράψτε νέους διανομείς 13. Εκπαιδεύστε νέους διανομείς
Βρείτε το Δρόμο προς την Επιτυχία Καταγράφοντας και Εκπαιδεύοντας
Κάθε μία από τις παραπάνω δραστηριότητες είναι σημαντικά κομμάτια για το παζλ της δημιουργίας εισοδήματος. Θυμηθείτε, για να είστε καλός προπονητής χρειάζεται να γνωρίζετε που, οι άνθρωποι της ομάδας σας, αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Για παράδειγμα, δυσκολεύονται να συναντήσουν καινούργιους ανθρώπους, ή ίσως έχουν απροθυμία να κάνουν τηλεφωνήματα και αντιστέκονται στο να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πληκτρολογήσουν τους αριθμούς.
Όταν οι ομάδα σας καταγράφει αυτές τις 13 δραστηριότητες, θα γνωρίζετε που έχουν προκλήσεις και μετά θα μπορείτε να τους βοηθήσετε με αυτά συγκεκριμένα προβλήματα.
Για να σας βοηθήσω σε όλο αυτό, δημιούργησα ένα απλό εργαλείο που καταγράφει πόσο εστιασμένοι και πετυχημένοι είστε εσείς και η ομάδα σας στην εφαρμογή αυτών των σημαντικών δραστηριοτήτων. Λέγεται Pocket Tracker* και κάνει την καταγραφή της καθημερινής προόδου κάτι πολύ εύκολο.
Όταν εκπαιδεύετε τους διανομείς σας να εστιάσουν μόνο σε αυτές τις δραστηριότητες, και τους εκπαιδεύετε να χρησιμοποιήσουν το Pocket Tracker* για να παρατηρήσουν τι έχει γίνει, σύντομα θα δείτε που χρειάζονται βοήθεια.
Το Pocket Tracker θα αποκαλύψει που στην πορεία έχει δυσκολίες η ομάδα σας. Αυτό σας επιτρέπει να τους προπονήσετε εκεί που το χρειάζονται περισσότερο – στα σωστά πράγματα.
Δημιουργήστε Αντιγραφή και Πετύχετε
Η δημιουργία αντιγράψιμων συστημάτων είναι σημαντικό όταν εκπαιδεύετε την ομάδα σας και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησα το Pocket Tracker*. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για εσάς και την ομάδα σας να μείνετε εστιασμένοι σε αυτές τις δραστηριότητες που δημιουργούν εισόδημα και αποτελέσματα.
Η αντιγραφή είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία και με αυτό το εργαλείο είναι εύκολο να αντιγράψετε τη διαδικασία του να μείνετε στη σωστή πορεία.
Για να μάθετε περισσότερα για το Pocket Tracker*, κάντε κλικ εδώ: http://www.firstclassmlmtools.com/pockettracker
Tim Saleshttp://www.firstclassmlmtools.com
*Αν ανήκετε στην οργάνωσή μου ζητήστε μου να το λάβετε μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of