Οι Επτά Αλήθειες

του Michael S. Clouse
Ένας σοφός άνθρωπος όρισε κάποτε την επιτυχία ως την εκλεπτυσμένη μελέτη του προφανούς. Πόσο αλήθεια. Τα περισσότερα από όσα πρέπει να γνωρίζουμε, να λέμε, και να κάνουμε για να επιτύχουμε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ θα μπορούσαν εύκολα να διδαχθούν και να κατανοηθούν από ένα 12χρονο παιδί.
Γιατί τότε κάνουμε τόσο δύσκολη αυτή τη δουλειά;
Ας συμφωνήσουμε όλοι να αρχίσουμε να διδάσκουμε Τις Επτά αλήθειες του Δικτυακού Μάρκετινγκ σε αυτούς που πραγματικά θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους μοίρα, και να αφήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο στην ησυχία του. Σε τελική ανάλυση, είμαστε σε μια σπουδαία βιομηχανία, με θαυμάσιους ανθρώπους, προσφέροντας μία άνευ προηγουμένου ευκαιρία. Και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι να λέμε την αλήθεια …
1) Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μια επιχείρηση.
Η δικτύωση είναι μια μοναδική μορφή επιχείρησης, και πρέπει να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζετε. Ως εκ τούτου, διανοητικά καταναλώστε κάθε σελίδα του εγχειριδίου που βρίσκεται στο πακέτο εγγραφή σας μόλις το παραλάβετε. Ακούστε το ηχογραφημένο προγράμματα εκπαίδευσής σας ξανά, και ξανά, και ξανά. Όπως ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, μαθαίνετε τις λέξεις ακούγοντας τη μουσική ξανά και ξανά.
2) Ελευθερία από τους αριθμούς.
Κατανοήστε τους αριθμούς, και το πλάνο αμοιβών σας. Ξεκινήστε βάζοντας στη δουλειά τρία ή πέντε άτομα – ανεξάρτητα από τα πόσα πόδια και ηγέτες καθορίζει το πλάνο σας ότι χρειάζεστε – και αρχίστε δουλειά. Μέχρι τον πέμπτο χρόνο σας στη δουλειά, οι προμήθειες που θα λαμβάνετε για την προσπάθεια που θα επενδύσετε θα μπορούσε να είναι ένα εξαψήφιο ετήσιο εισόδημα. Μετά από αυτό, ο ουρανός είναι το όριο.
3) Παρακολουθήστε κάθε ζωντανό γεγονός.
Η εβδομαδιαία παρουσίαση είναι μέρος της διαδικασίας. Πρέπει να είστε παρόντες κάθε εβδομάδα – για να δείτε την παρουσίαση ξανά. Θυμάστε με τη μουσική; Χρειάζεστε την ταύτιση, και το περιβάλλον για την προβολή της εταιρείας σας στους υποψηφίους σας. Σίγουρα, δεν κερδίζουν όλοι 10.000€ το μήνα απ’ όσους παρακολουθούν ένα γεγονός. Ωστόσο, όσοι κερδίζουν 10.000€ το μήνα παρίστανται σε κάθε μίτινγκ. Αυτό είναι μια εκλεπτυσμένη μελέτη του προφανούς.
4) Δουλέψτε μόνο μία εταιρεία.
Οι ηγέτες κατανοούν αυτή την αλήθεια, γιατί κανείς δεν μπορεί να έχει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη.
5) Να έχετε ένα συναρπαστικό γραμμένο “Γιατί;”
Η επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι 20% ο τρόπος, και 80% το γιατί … Το καλύτερο είναι, εάν οι λόγοι σας είναι αρκετά ισχυροί, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για όλη σας την πορεία.
6) Επενδύστε στον εαυτό σας πρώτα.
Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να προσπαθούν να κερδίσουν μεγάλα εισοδήματα, χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη εκπαίδευση. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα. Ως εκ τούτου, διαβάστε όλα τα βιβλία, παρακολουθήστε όλα τα μαθήματα, και μάθετε όλα όσα μπορείτε.
7) Αποφασίστε γραπτώς ότι θα είστε εδώ ένα χρόνο από σήμερα.
Οι μακροπρόθεσμοι γραπτοί στόχοι έχουν τη δύναμη να σας τραβήξουν στην κορυφή της εταιρίας σας. Βάλτε τα όνειρά σας για το μέλλον σας στο χαρτί, και αρχίστε να χτίζετε μία ζωή μεγαλοπρέπειας.
Ο μεγάλος Winston Churchill είπε κάποτε, «Η αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη. Η κακία μπορεί να της επιτεθεί και η άγνοια μπορεί να την ειρωνευτεί, αλλά στο τέλος, θα είναι πάλι εκεί.” Οι Επτά αλήθειες.
Σας εύχομαι τα καλύτερα,
MSC
© 2008 by Michael S. Clouse. All International Rights Reserved. For more Network Marketing articles, books, CDs, and MLM Training, please visit www.nexera.com.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of