Πως Να Χτίσετε μία Βάση Πελατών σε 7 Βήματα -Βήμα ΠΕΝΤΕ

hot+button2.jpg (Αν η στρατολόγηση δεν πηγαίνει όσο γρήγορα θα ελπίζατε, σκεφτείτε, αντί να τα παρατήσετε, να χτίσετε μία σταθερή βάση πελατών.)Πώς βρίσκεται αυτόν τον ξεχωριστό που θα αγόραζε αυτό που πουλάτε αν απλά και μόνο ήξερε γι’αυτό; Σχεδόν κανείς που με χρήματα ανταποκρίνεται πλέον στο “Αυτό είναι το καλύτερο προϊόν”. Οπότε τι θα λέγατε για κάτι καινούργιο; “Υποθέστε ότι σας αρέσει το τένις, και ψάχνετε για έναν συμπαίκτη στο τένις. Δεν θα ρωτούσατε μόνο για κάποιον που παίζει τένις; “Καλεί κάποιον με το όνομά του” – στην προκειμένη περίπτωση, κάποιον που παίζει τένις.”
Μιλάτε πρώτα για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ καυτό κουμπί εδώ, βλέπετε; Δενζητάτε τι άθλημα αρέσει στον υποψήφιό σας, και μετά εύχεστε να μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το άτομο. Οχι, ζητάτε αυτό που ΕΣΕΙΣ θέλετε.
“Δεν είναι ώρα να αρχίσετε να αναζητάτε αυτό και αυτούς που θέλετε; Αυτός είναι ο τρόπος που συστήνω να βρείτε τους καλύτερους πελάτες για τα προϊόντα σας, ξεκινώντας από τώρα.”
ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: Μιλήστε Πρώτα για το Δικό Σας Καυτό Κουμπί, Όχι το Δικό Τους
Πρώτη εργασία είναι να υπολογίσετε την αξία του προϊόντος σας. Γιατί σας αρέσει και τι κάνει για σας; Αυτό είναι κάτι προσωπικό για εσάς. Δεν προέρχεται από ένα φυλλάδιο. Πρέπει να προέρχεται από μέσα σας. Είναι το δικό σας πριν και μετά. Οι δικές σας αξίες. Γιατί ΣΑΣ αρέσει. “Μόλις το ετοιμάσετε αυτό, θα είστε σε θέση να ζητάτε ανθρώπους που … μπλα μπλα μπλα, όπως και εσείς. Με τον ίδιο τρόπο σας ζητάτε κάποιον που παίζει τένις. Κάποια στιγμή θα σας συστήσουν σε κάποιον που παίζει.”
Αυτό δεν είναι το νόημα εδώ; Να βρείτε κάποιον που ήδη «παίζει»; (Βλ. Βήμα πρώτο: Μην ψάχνετε να αλλάξετε. Αναζητήστε τους αλλαγμένους)
Kim Klaver
——————————– Το δικό μου καυτό κουμπί είναι το καλό πρωινό. Συστήνω ένα πρόγραμμα για ανθρώπους που ξέρουν ότι πρέπει να τρώνε ένα καλό πρωινό αλλά δεν έχουν το χρόνο να το κάνουν, όπως ήμουν κι εγώ. Με την ευκαιρία, γνωρίζετε κάποιον που ίσως θα ήθελε να μάθει για κάτι σαν αυτό; Αν ναι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να μπείτε στο site μου http://MyBreakfast.gr

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of