Πως Να Χτίσετε μία Βάση Πελατών σε 7 Βήματα -Βήμα ΤΕΣΣΕΡΑ

Αν η στρατολόγηση δεν πηγαίνει όσο γρήγορα θα ελπίζατε, σκεφτείτε, αντί να τα παρατήσετε, να χτίσετε μία σταθερή βάση πελατών.


Βήμα Τέσσερα: Κυρίες: Μιλήστε Με Τη Δική Σας Φωνή
Πως θα μιλήσετε με τη δική σας φωνή και θα ξεχωρίσετε σε μία δουλειά πωλήσεων όταν σας λένε ότι πρέπει να αντιγράφετε τους άλλους;
“Το να είστε ξεχωριστές, ασυνήθιστες, ακόμα και λίγο παράξενες είναι ο μόνος τρόπος για να σας προσέξουν. Πως θα ξεχωρίσετε αν λέτε, γράφετε και κάνετε τα ίδια πράγματα με όλους τους άλλους; Και όχι, το να μιλάτε πιο δυνατά δεν είναι αποτελεσματικό.”
Βήμα 4: Μιλήστε με Τη Δική Σας Φωνή
Ένα: Αγνοήστε όλους για λίγο. Πως μπορείτε αλλιώς να μάθετε να μιλάτε με τη δική σας φωνή;
Δύο: Κοιτάξτε μέσα σας και ανακαλύψτε πως είναι η δική σας φωνή, η άποψή σας, το στυλ σας, η διαφορετικότητα και η παραξενιά σας και πως μπορείτε να την εφαρμόσετε στο στυλ μάρκετινγκ σας.
Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ξεχωρίσετε αν θέλετε να σας προσέξουν, να σας αγαπήσουν και να σας ακολουθήσουν.
“Να είστε ένα μικρό, παράξενο και πολύ σπάνιο ψάρι σε μία μεγάλη λίμνη…γιατί το ίντερνετ είναι πραγματικά μεγάλο, και επειδή επιλέγετε μία τεράστια λίμνη, θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα ενδιαφερθούν στο θέμα που επιλέξατε το οποίο επίσης ταιριάζει με τη συγκεκριμένη παραξενιά σας. Και αυτή η παραξενιά θα λάμψει σαν ένας μικρός φάρος που θα τους προσελκύσει.”
Λοιπόν κυρίες, είστε έτοιμες;
ΥΓ: Από την εμπειρία μου τα τελευταία 20+ χρόνια, θα έλεγα ότι εμείς, οι γυναίκες που αποτελούμε το 80% της δύναμης των διανομέων στο MLM, έχουμε προσπαθήσει πολύ σκληρά να γίνουμε αυτό που (πολλές από εμάς) νομίζουμε ότι θα έπρεπε να είμαστε.
“Μιμούμαστε τους άντρες στη σκηνή
Προσπαθούμε να είμαστε σαν γιατροί
Προσπαθούμε να γίνουμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι ένας καλός πωλητής, και να παπαγαλίσουμε τις ατάκες της εταιρίας για το πόσο υπέροχη είναι η διοίκηση και πόσο υπέροχα είναι τα προϊόντα κλπ κλπ
Και όταν αυτό δε δουλεύει, πέφτουμε σε άρνηση. “Είναι πωλήσεις;” “Ω όχι! Δεν πουλάμε, μοιραζόμαστε!” Ή κάνουμε πωλήσεις καταλόγων – βοηθάμε άλλους – οτιδήποτε από το “Πουλάω κάτι”
Τι θα λέγατε να κάνουμε πίσω, να αγνοήσουμε τους άλλους για λίγο, και να μάθουμε να μιλάμε με τη δική μας φωνή;
Περισσότερα στο ΒΗΜΑ 5. Η δική σας φωνή είναι κάτι περισσότερο από το στυλ σας όσον αφορά τα προϊόντα που εμπορεύεστε. Είναι αυτό το ξεχωριστό μέρος του εαυτού σας που υπάρχει με ή χωρίς αυτή τη δουλειά.
Kim Klaver
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of