Πως Να Χτίσετε μία Βάση Πελατών σε 7 Βήματα – Βήμα Δύο

(Αν η στρατολόγηση δεν πηγαίνει όσο γρήγορα θα ελπίζατε, σκεφτείτε, αντί να τα παρατήσετε, να χτίσετε μία σταθερή βάση πελατών.)
Σκηνικό. Πρόκειται να αγοράσετε ένα νέο κινητό. Θα προτιμούσατε να σας εξυπηρετήσει ένας απλός υπάλληλος ή θα περιμένατε για αυτόν που είναι τρελαμένος με τα τηλέφωνα-gadgets;
Όταν ένα προϊόν που θέλετε να αγοράσετε είναι ξεχωριστό, ποιος δε θα ήθελε να μιλήσει με έναν ειδικό; Εννοώ κάποιον που ζει και αγαπάει ήδη αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Τα προϊόντα που τυχαίνει να πουλάνε είναι απλά μία έκφραση αυτού. Το ζει ήδη.
Βήμα Δύο. Ζήστε το. Δείξτε πως τα προϊόντα που πουλάτε είναι μία προέκταση των αξιών στη ζωής σας.
Αν είστε εσείς αυτοί, θα έχετε αξιοπιστία. Η γνώμη σας θα είναι πολύτιμη. Γιατί εσείς ΕΙΣΤΕ αυτός που ενσωματώνει αυτές τις αξίες ήδη.
Κανείς δεν χρειάζεται πολύ βοήθεια για να αγοράσει φθηνά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών. Αλλά τα προϊόντα σας δεν είναι: “επαναστατικό βήμα στην κυτταρική αντι-γήρανση” “επιστημονικά σχεδιασμένα για να αντιμετωπίσουν τις ειδικές ανάγκες του δέρματός σας” “αντιοξειδωτικά πλούσια σε φρούτα και ενεργούς βοτανικούς παράγοντες” “μείγμα από απαραίτητα λιπαρά οξέα που προέρχονται από βιολογικούς σπόρους λιναριού, ηλιοτρόπιου, κολοκύθας και ελαιόλαδα.”
(Αποσπάσματα από τις ιστοσελίδες των Shaklee, Nu Skin, Mona Vie και USANA).
Αν αυτό είναι το είδος των προϊόντων που πουλάτε, δεν μπορείτε να είστε ένας απλός υπάλληλος ο οποίος τυγχάνει να πουλάει αυτά τα προϊόντα. Χρειάζεστε κάποια αξιοπιστία. Αν πουλάτε προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον, είναι φυσικό να ανακυκλώνετε και να ανήκετε σε μια ομάδα που ασχολείται με τον τρόπο για να βελτιώσουμε το περιβάλλον μας, στη γειτονιά σας.
Βήμα Δύο: Ζήστε το. Δείτε πως τα προϊόντα που πουλάατε είναι η προέκταση των αξιών στη ζωή σας.
Kim Klaver

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of