Πως Να Χτίσετε μία Βάση Πελατών σε 7 Βήματα -Βήμα ΤΡΙΑ

Αν η στρατολόγηση δεν πηγαίνει όσο γρήγορα θα ελπίζατε, σκεφτείτε, αντί να τα παρατήσετε, να χτίσετε μία σταθερή βάση πελατών.
Βήμα Τρία. Κάντε το· αποκτήστε την αξιοπιστία και τη δύναμη (δανεισμένο από τον Ralph Waldo Emerson)
Αξιοπιστία. Την έχετε για τα προϊόντα που εμπορεύεστε;
Αν όχι, θα πρέπει να την αποκτήσετε. Η αυθεντία και η δύναμη είναι μαγνητικά. Σας δίνουν τον αέρα της αξιοπιστίας. Το χρειάζεστε αυτό όταν μιλάτε στους ‘αλλαγμένους’ (Δείτε το Βήμα Ένα). Εδώ φυσικά δε χρειάζονται πτυχία.
“Ποιος θα προτιμούσατε να σας προπονεί στο τένις, ένας έμπειρος παίκτης, ή κάποιος που δεν παίζει αλλά έχει διαβάσει ένα βιβλίο;”
Πως να αποκτήσετε δύναμη. Κάντε το μέχρι να μην μπορείτε. “Ο Μότσαρτ ήταν προικισμένος, αλλά επίσης εξασκούταν στο πιάνο τόσο πολύ που όταν ήταν 28 χρονών, τα δάχτυλά του παραμορφώθηκαν. Ο Michael Jordan ήαν ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στο NBA γιατί εξασκούνταν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μεταξύ των αγώνων, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην ομάδα του.”
Ομοίως, αν το να μειώσετε το βάρος σας είναι το μόνο που σκέφτεστε, θα καταφέρετε πολλά στη ζωή σας γύρω από αυτό το θέμα. “Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάει!”
Διαβάζετε άρθρα και περιοδικά στο ίντερνετ και εκτός ίντερνετ, μιλάτε γι’ αυτό, ονειρεύεστε γι’ αυτό, είναι μία μεγάλη εστίαση στη ζωή σας. Σύντομα θα μιλάτε στους άλλους που βρίσκονται στην πορεία προς το στόχο τους, ή που έχουν φτάσει εκεί πριν από εσάς. Φυσικά γίνεστε γνώστης – και όταν συστήνετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, ξαφνικά θα είστε αξιόπιστος.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of