Θέλετε Μεγαλύτερη Επιτυχία; Αποτύχετε Πιο Συχνά!

του Michael S. Clouse

Κάπου ανάμεσα στις προφανώς διαφορετικές απόψεις του Tony Robbins, “Η τέλεια εξάσκηση φέρνει την τελειότητα” και του Ισπανού σουρεαλιστή ζωγράφου Salvador Dali, “Μη φοβάστε την τελειότητα – δε θα την φτάσετε ποτέ…” αυτοί που ψάχνουν την αλήθεια ίσως να συναντήσουν μία από τις πιο απλές φαινομενικά και ωστόσο προορατικά βαθιά συνταγή για την επιτυχία που έχει ανακαλυφθεί ποτέ:

“Διπλασιάστε τη συχνότητα της αποτυχίας σας”

Ρωτώντας ρητορικά, “Θα θέλατε να σας δώσω τη συνταγή της … επιτυχίας;” ο Thomas John Watson, Sr., ιδρυτής της IBM δήλωσε, “Είναι πραγματικά πολύ απλή. Διπλασιάστε τη συχνότητα της αποτυχίας σας.” Ο κύριος Watson μετά συνέχισε, “Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την αποτυχία σαν έναν εχθρό της επιτυχίας. Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι.”

Αλήθεια, αν εκτελείτε εγχειρίσεις στον εγκέφαλο, δουλεύετε με πλουτώνιο, ή πακετάρετε το δικό σας αλεξίπτωτο, το να διπλασιάσετε τη συχνότητα της αποτυχίας σας, σίγουρα δεν είναι μία συμβουλή που θα θέλατε να ακολουθήσετε. Οπότε γιατί να το μοιραστώ μαζί σας; Γιατί αυτές οι έξι λέξεις συνεχίζουν να παρέχουν τις ξεκάθαρες οδηγίες που χρειάζεται οι πλειοψηφία των ανθρώπων που αναζητούν την επιτυχία!

Σκεφτείτε το… η αναζήτηση του Watson για την τελειότητα ήταν πολύ απλή: Βάλτε περισσότερα προϊόντα στα χέρια περισσότερων ανθρώπων. (Σας ακούγεται γνωστό;) Οπότε πόσο καλά δούλεψε η φιλοσοφία του “Διπλασιάστε τη συχνότητα της αποτυχίας σας”; Λοιπόν, μέχρι το 1952 η IBM είχε γίνει τόσο ισχυρή δύναμη στις πωλήσεις, όπου έλεγχαν το 90% της αγοράς των συσκευών tabulating machines στις ΗΠΑ!

Τώρα για να είμαστε δίκαιοι, το να δεσμευτείτε να γίνετε λίγο (ή πολύ) καλύτεροι στο επάγγελμα της επιλογής σας είναι πάντα καλή ιδέα… Αλλά ας μην μπερδεύουμε την προετοιμασία με την απόδοση. Γιατί αν το μόνο που κάνετε στην πραγματικότητα είναι να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες στην προετοιμασία, χωρίς ουστιαστικά να κάνετε πολλά, ποτέ δε θα βιώσετε την ομορφιά των λέξεων του Watson… στην ουσία, πως η αυξημένη δραστηριότητα οδηγεί στην άφθονη επίτευξη.

Επομένως, αν η εσωτερική σας επιθυμία είναι να πετύχετε τελικά έναν μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας, στο Δικτυακό Μάρκετινγκ ή αλλού, τότε σκεφτείτε να εφαρμόσετε τη συμβουλή του Watson· αλλάξτε αυτό στο οποίο εστιάζετε και δείτε αν μπορείτε, μέσω περισσότερης δραστηριότητας, να “Διπλασιάσετε τη συχνότητα της αποτυχίας σας.”

Σας εύχομαι τα καλύτερα,

MSC

© 2008 by Michael S. Clouse. All International Rights Reserved. For more Network Marketing articles, books, CDs, and MLM Training, please visit www.nexera.com.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of