Βρίσκεστε έναν καλό υποψήφιο μακρυά από μία καριέρα ενός εκατομμυρίου δολαρίων!

Μερικές φορές αποθαρρυνόμαστε. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση. Αλλά έχουμε επίσης την ικανότητα να φτιάχνουμε μόνοι μας τη διάθεσή μας. Εδώ είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσουμε μία θετική εικόνα στον εαυτό μας όταν νιώθουμε αποθαρρυμένοι.

Απλά φανταστείτε ότι συνεχίζετε να διαφημίζετε και να μιλάτε για την επιχείρησή σας στο δικτυακό μάρκετινγκ. Κάποια στιγμή, θα συναντήσετε έναν υποψήφιο που ψάχνει μία ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του και εσείς είστε η απάντηση.

Ίσως δε γνωρίζετε ακόμα αυτό τον υποψήφιο. Ίσως θα είναι κάποιος που θα συναντήσετε τυχαία κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν έχει σημασία πως θα συναντήσετε αυτόν τον υποψήφιο. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσετε να είστε ενθουσιασμένοι για την επιχείρησή σας και να εντυπωσιάσετε τον υποψήφιό σας.

Τι μπορεί να σημαίνει για εσάς ένας καλό υποψήφιος από οικονομικής πλευράς;

Ο υποψήφιος θα μπορούσε να σημαίνει ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα στα επόμενα χρόνια. Και αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρό για να είστε συνεπείς στην επιχείρησή σας στο δικτυακό μάρκετινγκ.

Υπάρχουν αρκετοί ηγέτες στο δικτυακό μάρκετινγκ σήμερα που απολαμβάνουν τεράστια εισοδήματα εξαιτίας ενός καλού υποψηφίου. Γιατί δεν τους ακολουθείτε.

———————————
“Όταν ακούω κάποιον να λέει,’Η ζωή είναι δύσκολη,’ πάντα θέλω να τον ρωτήσω, 
‘Σε σύγκριση με τι;’”
— Sydney Harris
———————————

Tom ‘Big Al’ Schreiter
FortuneNow.com

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of