Μάθετε Κάθε Λεπτομέρεια της Επιχείρησής Σας

Αν γίνετε πολύ καλοί σε αυτό που κάνετε, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας σταματήσει από το να πληρώνεστε περισσότερο και να προάγεστε γρηγορότερα. – Dan Kennedy

Η αγορά πληρώνει εξαιρετικές ανταμοιβές για εξαιρετικές επιδόσεις. Πληρώνει μέτριες ανταμοιβές για μέτριες επιδόσεις και κάτω του μετρίου ανταμοιβές, αποτυχία και απογοήτευση για κάτω του μετρίου επιδόσεις. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να γίνετε ειδικοί στον τομέα που έχετε επιλέξει μαθαίνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια για το πως να κάνετε τη δουλειά σας όλο και καλύτερη.

Διαβάστε όλα τα περιοδικά στον τομέα σας. Διαβάστε και μελετήστε τα τελευταία βιβία. Παρακολουθήστε μαθήματα και σεμινάρια που δίνονται από ειδικούς στον τομέα σας. Μπείτε στο εμπορικό επιμελητήριο, παρακολουθήστε κάθε συγκέντρωση, και επικοινωνήστε με τους άλλους κορυφαίους ανθρώπους του τομέα σας.

Ο νόμος της Ενοποιημένης Πολυπλοκότητας λέει ότι το άτομο που μπορεί να ενοποιείται και να χρησιμοποιεί τις μέγιστες πληροφορίες σε οποιονδήποτε τομέα σύντομα ανεβαίνει στην κορυφή αυτού του τομέα.

Αν είστε στις πωλήσεις, γίνεται επιθετικός και ισόβιος μαθητής της διαδικασίας της πώλησης. Οι κορυφαίοι 20% των πωλητών κερδίζουν, κατά μέσο όρο, 16 φορές το ποσό που κερδίζουν οι υπόλοιποι του 80% των πωλητών. Οι κορυφαίοι του 10% των πωλητών κερδίζουν ακόμα περισσότερα.

Αν ασχολείστε με το μάνατζμεντ, αποφασίστε να γίνετε ένας εξαιρετικός επαγγελματίας μάνατζερ. Αν ξεκινάτε και χτίζετε τη δική σας επιχείρηση, μελετήστε επιχειρηματικές στρατηγικές και τακτικές και δοκιμάστε νέες ιδέες κάθε μέρα.

Βάλτε ένα στόχο για τον εαυτό σας να γίνετε ο καλύτερος στην επιχείρησή σας ή στο επάγγελμά σας. Μία μικρή λεπτομέρεια, ιδέα ή σκέψη μπορεί να είναι η καμπή στην καριέρα σας. Ποτέ μην σταματήσετε να την ψάχνετε.

Brian Tracy

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of