Πανεπιστήμιο Μαϊμούδων και ο Πόλεμος των Κλώνων

Μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα μου συνέβησαν στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Ταϊλάνδη για ένα γεγονός Ηγεσίας. Και οπωσδήποτε θα έχουν μεγάλη επίδραση στην επιχείρησή μας, και που θα φτάσει τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν…

Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν στο οικολογικό πάρκο, πάνω σε έναν ελέφαντα στο τροπικό δάσος. Υπήρχε επίσης μία επίδειξη για το πως εκπαιδεύουν τις μαϊμούδες να μαζεύουν καρύδες. Μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδειξη.

Στέλνετε τις μαϊμούδες σας στο “Πανεπιστήμιο Μαϊμούδων”, το οποίο κοστίζει περίπου 100$ το μήνα για τρεις με τέσσερις μήνες. Διδάσκουν στις μαϊμούδες να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των φοινικων, να κρέμονται στο ένα χέρι και πόδι, μετά να χρησιμοποιούν το άλλο χέρι και πόδι για να στρίβουν την κάθε καρύδα μέχρι να πέσει στο έδαφος.

Μόλις ο πίθηκος σας αποφοιτήσει, επιστρέφει πίσω με την ικανότητα να μαζεύει 1000 καρύδες την ημέρα! Τώρα σκεφτείτε το αυτό με το φως της τωρινής οικονομικής κατάστασης…

Οι άνθρωποι ανησυχούν για τις δουλειές που απορροφούνται από την Ινδία. Περιμένετε μέχρι να αντικατασταθούν από μαϊμούδες!

Το δεύτερο πράγμα συνέβη στην αίθουσα Πρώτης Θέσης στο San Francisco…

Υπήρχε ένα ζευγάρι εκεί με ένα αξιαγάπητο κουταβάκι, το οποίο έφερναν μαζί τους σε κλουβί στο αεροπλάνο. Ο Juan Carlos πήγε πρώτος να παίξει με το κουταβάκι και κουβέντιασε με τους ιδιοκτήτες του. Επέστρεψε και μου είπε ότι το κουταβάκι είχε για την ακρίβεια κλωνοποιηθεί!

Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, γιατί το κουταβάκι ήταν τόσο φυσιολογικό και παιχνιδιάρικο. Πήγα κι εγώ να παίξω μαζί του και μίλησα με το ζευγάρι.

Καθόντουσαν δύο σειρές μπροστά μας στην πτήση για το Μiami, και ο άντρας πήγε το σκυλί πίσω δύο φορές. Ακόμα αναρωτιόμουν. Μέχρι την επόμενη ημέρα.

Όταν πήρα την εφημερίδα Miami Herald, και το μικρό κουτάβι ήταν στην πρώτη σελίδα! Τελικά όντως είχε κλωνοποιηθεί σε ένα εργαστήριο στην Κορέα.

Ωστόσο σας λέω ότι το σκυλί ήταν το πιο φυσιολογικό, δραστήριο και αγαπητό σκυλί που έχετε δει ποτέ. Και αυτό είναι που είναι τόσο ενδιαφέρον. Και τόσο τρομακτικό…

Σαν μεγάλος οπαδός της επιστημονικής φαντασίας έχω ενδιαφερθεί με την ιδέα της κλωνοποίησης για χρόνια. Και η τελευταία ταινία Πόλεμος των Άστρων με τους στρατούς κλώνων σίγουρα σας δίνει τροφή για σκέψη.

Οπότε τι πρόκειται να συμβεί μετά;

Νομίζω ότι κανείς από εμάς δεν μπορεί να γνωρίζει. Η κλωνοποίηση εγείρει ηθικά και φιλοσοφικά θέματα που πιθανών θα συζητιούνται για δεκαετίες. Αλλά αυτό που μπορούμε να γνωρίζουμε είναι ότι πρόοδος ποτέ δε θα σταματήσει. Και υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται στο να κλωνοποιήσουν ανθρώπους αυτή τη στιγμή…

Οπότε αν δεν μπορείτε να αντικατασταθείτε από μία μαϊμού, δεν πιστεύετε ότι η εταιρία σας θα ήθελε να σας ανταλλάξει με έναν κλώνο. Ή δέκα;

Ορίστε ένα πράγματα που ξέρω σίγουρα:

Ο κόσμος ποτέ δε θα είναι ο ίδιος. Και η οικονομία ποτέ δε θα είναι η ίδια. Εκατομμύρια δουλειές εξαλείφθηκαν πρόσφατα και δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Και όλα αυτά τα δισεκατομμύρια ευρώ εγγυήσεων από τις κυβερνήσεις απλά καθυστερούν το αναπόφευκτο, ξοδεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.

Ο κόσμος ποτέ δεν χρειαζόταν τη βοήθεια περισσότερο από τώρα, και το δικτυακό μάρκετινγκ θα είναι η σανίδα σωτηρίας για πολλούς ανθρώπους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που αντιμετωπίζουν την απόγνωση. Το επάγγελμά μας είναι ο τελευταίος πραγματικός προμαχώνας της πραγματικά ελεύθερης επιχειρηματικότητας, όπου οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να χτίζουν τα όνειρά τους και να δημιουργήσουν οικονομική ελευθερία.

Θα πρέπει να είμαστε εμείς η αλλαγή που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε η επανάσταση. Το παλιό οικονομικό μοντέλο δε δουλεύει πλέον. Και έχουμε την απάντηση. Οπότε βγείτε εκεί έξω και φωνάξτε το από τις σκεπές!

Randy Gage

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε την καλύτερη επιχειρηματική πρόταση στην αγορά για το δικτυακό μάρκετινγκ, επισκεφτείτε τη σελίδα μου: http://www.theanswerto.gr
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of