Τι κάνω με αυτές τις παλιές επαφές που είχα πέρυσι;

Είχα αυτή τη συζήτηση τόσες πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια με πελάτες που συμβουλεύω που είναι τρομακτικό. Μπήκαν στη χώρα του mlm όπου ένας αδαής ανάδοχος τους είπε να ξοδέψουν μερικές δεκάδες ευρώ το μήνα για να βάλουν αγγελίες και να αρχίσουν τα τηλέφωνα να χτυπάνε όλη μέρα.

Τέσσερις μήνες στη δουλειά, έχουν κάνει 200 τηλέφωνα με πολύ λίγα ή καθόλου αποτελέσματα. Έχουν άλλες 200 επαφές που δεν είχαν το χρόνο να τηλεφωνήσουν με την αγγελία να χρεώνει την κάρτα του, και είναι έτοιμοι να παρατήσουν τον αγώνα.

Όπως έχω πει πολλές φορές, ο γρηγορότερος τρόπος να οδηγήσετε ένα νέο άτομο έξω από την επιχείρηση είναι να τον ρίξετε στην κρύα αγορά κάνοντας τηλέφωνα κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αυτό είναι απλά πολύ βάναυσο και η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι έτοιμοι για αυτού του είδους την απόρριψη και την απογοήτευση.

Η λύση λοιπόν που προτείνω στους πελάτες μου για το τι να κάνουν με τις 200 επαφές που έχουν από πέρυσι είναι πάντα η ίδια. Στείλτε τους ένα μήνυμα ή αφήστε ένα μήνυμα στο τηλεφωνητή τους ή ένα email.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουν ανεύρεση υποψηφίων και στρατολόγηση σε μία συγκεκριμένη διαδοχική σειρά.

1. Συστάσεις ζεστής αγοράς


2. Τοπική Αγορά


3. Δωρεάν Αγγελίες


4. Ανεύρεση υποψηφίων online


5. Πληρωμένες διαφημίσεις

Προτείνω να βάλετε πληρωμένες διαφημίσεις μόνο ΑΦΟΥ έχετε κάνει τα πρώτα 4 βήματα και τεχνικές για ανεύρεση υποψηφίων και ΑΦΟΥ πρώτα είστε στη δουλειά με πλήρη απασχόληση και έχετε χρήματα να επενδύσετε για να υποστηρίξετε αυτή την επιχείρηση.
Ποτέ δε συστήνω στους ανθρώπους να δώσουν χρήματα για να βάλουν διαφημίσεις. Είναι η μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου που μπορώ να σκεφτώ για αυτή την επιχείρηση. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι “γκουρού” που το προμοτάρουν αυτό και κάνουν ζωντανά τηλεφωνήματα.

Οπότε λοιπόν τι κάνουμε με αυτές τις παλιές επαφές;

Στείλτε ή αφήστε τους ένα μήνυμα. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό:

Γεια σου,

Λέγομαι Θεόδωρος Αραμπατζής, τηλεφωνώ από το Κιλκίς και έχω τα στοιχεία σου μπροστά μου, γιατί κάποια στιγμή είχες ενδιαφερθεί να ξεκινήσεις μία επιχείρηση από το σπίτι συμπληρώνοντας μία φόρμα στη σελίδα μου www.theanswerto.gr (ή αφήνοντας μήνυμα στον τηλεφωνητή μου).

Δείχνω σε ανθρώπους πως να δημιουργήσουν σημαντικά εισοδήματα δουλεύοντας από το σπίτι και αυτή την περίοδο έχω 3 θέσεις που θέλω να καλύψω. Αν νιώθεις ότι είσαι κατάλληλος και θα ήθελες να σε έχουμε υπόψιν για τη θέση, παρακαλώ τηλεφώνησέ μου αμέσως. Το τηλέφωνό μου είναι 2341070332

Όταν σας καλέσουν, κάντε ερωτήσεις για να πάρετε τον έλεγχο της συζήτησης.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ “ΨΗΝΕΤΕ” – ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!

Εσείς έχετε το χρυσάφι, εσείς είστε αυτοί που έχετε την ευκαιρία. Φερθείτε στην ευκαιρία σας όπως σαν να είχατε να προσφέρετε μία δουλειά που δίνει 50.000€/χρόνο και δείτε τι συμβαίνει στη συχνότητα στρατολόγησής σας.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of