Ποτέ δε θα Τα Παρατήσω από την Επιχείρησή μου – Ίσως Εσύ Θα Έπρεπε να το Κάνεις

Πρώτα επιτρέψτε μου να σας πω ότι η συμπεριφορά του “ποτέ δε θα τα παρατήσω” είναι απολύτως απαραίτητη αν περιμένετε να τα καταφέρετε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Οπότε μην βλέπετε απλά τον τίτλο αυτού του άρθρου και σκέφτεστε ότι αυτός λέει στους ανθρώπους να σταματήσουν το Δικτυακό Μάρκετινγκ!

Αυτό που θα επιχειρήσω να επικοινωνήσω σε αυτό το άρθρο είναι μία πολύ λεπτή πραγματικότητα, αλλά μία πραγματικότητα που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε.

Για χρόνια διδάσκαμε στους ανθρώπους να “Μπουν, να Μείνουν και να Συνδεθούν” και η επιτυχία κάποια στιγμή θα ερχόταν και γι’αυτούς. Όλοι οι γκουρού του MLM θυμίζουν συνεχώς στην ομάδα τους να μην τα παρατήσουν ποτέ. Το ερώτημα είναι: λένε “μην τα παρατήσετε ποτέ” ώστε να διατηρήσουν την επιταγή τους με παθητικό εισόδημα ή για να διασφαλίσουν την επιτυχία σου;

Να το ξαναπώ; Λένε “μην τα παρατήσετε ποτέ” για να διατηρήσουν την επιταγή τους ή για να σιγουρέψουν τη δική σας επιτυχία; Πιστεύω ότι βαθιά μέσα στην καρδιά σας, ξέρετε την απάντηση και τις προθέσεις τους.

Προτού προχωρήσω παρακάτω να σας πω κάτι ακόμα:

Μία συμπεριφορά του τύπου “δε θα τα παρατήσω ποτέ” είναι απολύτως απαραίτητη αν περιμένετε κάποια στιγμή να πετύχετε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ!

Θα ακούσω κάποιους από εσάς να λένε, τι προσπαθείς να μας πεις; Όπως ανέφερα νωρίτερα, για χρόνια έχουμε διδάξει και λέμε συνεχώς στις οργανώσεις μας φράσεις όπως: “Μπες, Μείνε και Συνδέσου” και όχι “Μπες μέσα και μείνε μέσα” και δεν λέμε συνεχώς “Μην τα παρατήσεις ποτέ”

Μπορεί να σκέφτεστε, και ποια είναι διαφορά ή σιγά τη διαφορά; Η λεπτή διαφορά είναι κάτι που πρέπει να αναγνωρίσετε και θα μπορούσε να είναι η διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία σας σε αυτή τη βιομηχανία.

Η λέξη Συνδέσου, υπονοεί ότι υπάρχει ένα σύστημα, ένα μονοπάτι να ακολουθήσετε, το οποίο οδηγεί τελικά στην επιτυχία. Βλέπετε απλά υπογράφοντας μία αίτηση, παραγγέλλοντας τα προσωπικά σας προϊόντα κάθε μήνα και παρακολουθώντας όλες τις εκπαιδεύσεις ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ όπως εύχονται να πιστέψετε πολλοί ανάδοχοι γκουρού.

Αν δεν έχουν ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, Αντιγράψιμο σύστημα το οποίο μπορεί να γίνει από πολλούς ανθρώπους, στο οποίο να μπορείτε να συνδεθείτε, να μάθετε, να αναπτυχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά, τότε βασικά χάνετε το χρόνο σας. Θα πρέπει μάλλον να τα παρατήσετε και να βρείτε έναν ανάδοχο με ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ Σύστημα το οποίο να μπορείτε να ακολουθήσετε.

Σας έχει δώσει ο ανάδοχός σας αποδεδειγμένα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων και στρατολόγησης; Δείγματα διαφημιστικών, αγγελιών, κλπ.

Έχουν ένα απλό σύστημα με απλά βήματα 1-2-3 για να ξεκινήσετε σωστά τους ανθρώπους σας;

Έχουν ένα συγκεκριμένο σύστημα αναγνώρισης για εσάς και την ομάδα σας;

Θα μπορούσα να συνεχίσω και με περισσότερα εδώ, αλλά νομίζω καταλάβατε.

Ο κλάδος είναι γεμάτος από γκουρού που έχουν χτίσει τη δική τους επιχείρηση με τη δική τους προσωπικότητα και εργασιακή ηθική και όχι με ένα αποδεδειγμένο σύστημα το οποίο να μπορεί να αντιγραφεί από την ομάδα τους. Βλέπετε τη διαφορά;

Αυτού του τύπου οι “ηγέτες” πολλές φορές ενδιαφέρονται περισσότερο στο να αναπτύξουν πιστούς οπαδούς παρά νέους ηγέτες μέσα στην οργάνωσή τους.

Θυμίζουν συνεχώς στην ομάδα τους ότι μόνοι η ηττοπαθείς τα παρατάνε και αποπαίρνουν όποιον αμφισβητεί τις μεθόδους εκπαίδευσής τους ή την έλλειψή τους. Η λύση σε κάθε πρόκληση είναι να δουλέψουν πιο σκληρά ή να μιλάνε σε περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο δεν έχουν ένα αποδεδειγμένο σύστημα που θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερους ανθρώπους.

Πολλοί καλοί άνθρωποι έλκονται από την προσωπικότητα ενός ηγέτη που έχει κόμπλεξ να τον λατρεύουν και καταλήγουν να τον ακολουθούν τυφλά.

Ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για την επιτυχία σε αυτή τη βιομηχανία είναι να ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ σε ένα αποδεδειγμένο σύστημα το οποίο σημαίνει ότι δημιουργεί ηγέτες. Ο σωστός ανάδοχος, με το σωστό σύστημα εκπαίδευσης στημένο είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας. Δυστυχώς πολλές φορές είμαστε ήδη πολύ βαθιά πριν συνειδητοποιήσουμε ότι το αποδεδειγμένο μονοπάτι απλά δεν υπάρχει πουθενά. Όταν αυτή η πραγματικότητα σας χτυπήσει, τότε ίσως να σας συμφέρει περισσότερο να τα παρατήσετε από το Δικτυακό Μάρκετινγκ και να βρείτε έναν ανάδοχο με ένα σύστημα που μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που σας αξίζει.

Dale Calvert
Δείτε το άρθρο εδώ:  http://tinyurl.com/7ycqp9
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of