Τα Καθημερινά 6 Πράγματα

του Michael S. Clouse

Αν είναι αλήθεια – και είναι – ότι η ηγεσία μπορεί να υπάρχει μόνο όταν κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, “Γιατί θα ήθελε κάποιος να με ακολουθήσει;” Και η καλύτερη απάντηση είναι, γιατί κάνετε τα Καθημερινά 6 Πράγματα!

Οπότε ποια είναι τα Καθημερινά 6 Πράγματα που θα κάνουν το 80% της διαφοράς; Ρίξτε μια ματιά…

Η Καθημερινή σας Δραστηριότητα

1) Χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας πλάνο προγραμματισμού, εστιάστε στους στόχους σας για 15 λεπτά την ημέρα! Να γνωρίζετε “που” πηγαίνετε και “γιατί;”


2) Ακούστε 30 λεπτά σε εκπαιδευτικά ηχογραφημένα τηλεφωνήματα ή CD κάθε ημέρα! Θυμηθείτε να εστιάσετε σε: Ανεύρεση υποψηφίων – γιατί θα πρέπει να τους βρείτε. Παρουσίαση – γιατί θα πρέπει να τους εγγράψετε. Και Αντιγραφή – γιατί θα πρέπει να τους μετατρέψετε σε ηγέτες που μπορούν να κάνουν το ίδιο. Επομένως, κάθε μήνα δουλέψτε στο να γίνετε καλύτεροι σε έναν τομέα της επιχείρησή σας.


3) Διαβάστε 10 σελίδες από ένα καλό βιβλίο κάθε μέρα. Θυμηθείτε, αν μπορείτε να διαβάσετε και επιλέξετε να μην το κάνετε, είστε αναλφάβητοι από επιλογή!


4) Εκθέστε δύο νέους υποψηφίους κάθε μέρα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που μπορεί να αντιγράψει ο καθένας (DVD, online παρουσιάσεις, επιχειρηματικές συναντήσεις, websites, παρουσιάσεις 2 προς 1.)


5) Παρακολουθήστε τους υποψηφίους σας… Βάλτε τους “μέσα” και κάντε τους να “συμμετέχουν!” Γιατί αν σας δουν σαν έναν πετυχημένο χτίστη της επιχείρησης – και σαν φίλο – θα μείνουν μαζί σας για περισσότερο καιρό.


6) Παρακολουθήστε τους διανομείς σας – αυτούς που θεωρείτε ότι είναι πιθανοί ηγέτες. Συναντήστε τους εβδομαδιαία για τον πρώτο χρόνο – σε εβδομαδιαία γεγονότα – και επενδύστε ποιοτικό χρόνο ένας προς έναν μαζί τους. Επειδή, ξανά, σε αυτή την επιχείρηση δεν είναι το σημαντικό να τους “βάλουμε μέσα”, αλλά να τους κρατήσουμε… Και δεν είναι “μέσα” εκτός και αν δεν συμμετέχουν.

Δε χρειάζεται να δουλεύετε κάθε μέρα – αλλά τις ημέρες που δουλεύετε, αυτές είναι οι καθημερινές δραστηριότητες σχεδιασμένες για να σας κάνουν σούπερ σταρ. Εύκολο να το κάνετε! Εύκολο να μην το κάνετε!

Για τους επόμενους τρεις μήνες, βιώστε την επιτυχία κάνοντας Τα Καθημερινά 6 Πράγματα, και δείτε την επιχείρησή σας να πολλαπλασιάζεται.

Σας εύχομαι τα καλύτερα,

MSC

© 2008 by Michael S. Clouse. All International Rights Reserved. For more Network Marketing articles, books, CDs, and MLM Training, please visit www.nexera.com.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of