Το πραγματικό “μυστικό” για τα “μυστικά”…

Όταν νέοι διανομείς ξεκινάνε την καριέρα τους στο δικτυακό μάρκετινγκ, αφιερώνουν ώρες, μέρες, μήνες και περισσότερο ψάχνοντας το “μυστικό” για την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ. Και, δε βρίσκουν το “μυστικό” τελικά.

Γιατί;

Γιατί δεν υπάρχουν “μυστικά” στο δικτυακό μάρκετινγκ — απλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζουμε.

Αυτοί οι διανομείς επαναλαμβάνουν δηλώσεις αυθυποβολής, κόβουν φωτογραφίες από τους στόχους τους και τους κολλάνε σε πίνακες, λένε στον εαυτό τους πόσο ενθουσιασμένοι πρέπει να είναι, τραγουδάνε τα τραγούδια της εταιρίας, φωνάζουν και χειροκροτούν σε μεγάλα γεγονότα, κάνουν εξάσκηση τις παρουσιάσεις τους … αλλά δεν το έχουν καταλάβει το νόημα.

Βλέπετε, η επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ προέρχεται από την εκμάθηση των “μαγικών λέξεων” και “τη μαγική ακολουθία λέξεων” που προκαλούν το μυαλό των υποψηφίων να κατανοήσει, να πιστέψει και να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα ή να μπει στην εταιρία σας.

Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτές τις μαγικές λέξεις και ακολουθίες λέξεων.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αρχίσουμε να τις μαθαίνουμε και να βλέπουμε την επιχείρηση να αναπτύσσετε.

Οπότε αντί να σερφάρετε στο ίντερνετ, να δουλεύετε σκληρά προς 100 διαφορετικές κατευθύνσεις, και να αναρωτιέστε τι δεν πάει καλά, οι διανομείς απλά χρειάζεται να επικεντρωθούν στο να μάθουν τις μαγικές λέξεις, και τις μαγικές προτάσεις που κάνουν τους υποψηφίους να ενεργήσουν.

Τώρα, αυτό απέχει πολύ από τις τωρινές πεποιθήσεις των διανομέων σας, και δεν έχουν μελέτες και παραδείγματα ακόμα για να αλλάξουν τις πεποιθήσεις τους. Γι’ αυτό όταν έρχονται σε ζωντανές εκπαιδεύσεις το “πιάνουν” και καταλαβαίνουν πως να βρίσκουν χωρίς κόπο υποψηφίους που ενδιαφέρονται να γραφτούν.

Οπότε προγραμματίστε να παρευρεθείτε στην επόμενη ζωντανή εκπαίδευση που διοργανώνει η εταιρία σας. Θα περάσετε υπέροχα και ταυτόχρονα θα ανακαλύψετε τα πραγματικά “μυστικά” για το πως λειτουργεί αυτή η επιχείρηση … στον πραγματικό κόσμο.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of