Γιατί τελικά οι επιχειρηματικές συναντήσεις έχουν οικονομικό ρίσκο.

Ένας διανομέας ήθελε να συνεχίσει να κάνει επιχειρηματικές συναντήσεις σε ξενοδοχεία. Η αίθουσα του ξενοδοχείου κοστίζει 150€. Ο αριθμός των καινούργιων καλεσμένων είναι μόνο 10, και ο μέσος όρος μειωνόταν.

Αυτό σήμαινε ότι ο διανομέας επένδυε 15€ για κάθε καλεσμένο στα έξοδα της αίθουσας (150€ διαιρεμένο με 10 καλεσμένους).

Θα ήταν φθηνότερο να κάνετε τις συναντήσεις σε ένα εστιατόριο και να προσφερθείτε να πληρώσετε τα έξοδα του γεύματος κάθε καλεσμένου. Αν δεν έρθει κανείς καλεσμένος για τη συνάντηση, δε θα υπάρχει κόστος, σε αντίθεση με το σταθερό κόστος της αίθουσας του ξενοδοχείου.

Θα ήταν ευκολότερο και φθηνότερο να καλέσεις έναν καλεσμένο σε ένα επιχειρηματικό δείπνο προσφέροντάς του ένα δωρεάν γεύμα – από το να φέρεις έναν καλεσμένο σε μία επιχειρηματική συνάντηση σε ένα ξενοδοχείο.

Αυτή η μέθοδος βοηθάει σε μικρές επιχειρηματικές συναντήσεις ή σε συναντήσεις που αρχίζουν να δημιουργούνται μέχρι η ομάδα να μεγαλώσει και να γίνει μία μεγαλύτερη, και πιο συναρπαστική επιχειρηματική συνάντηση σε ένα ξενοδοχείο.

————————————————-
Αν το σχέδιό σας για να γίνετε οικονομικά ανεξάρτητοι είναι να κερδίσετε το τζόκερ, σίγουρα είναι ένα πλάνο, αν και όχι τόσο καλό.
Μιλούσα με ένα φίλο μου και συζητούσαμε για τις ευχές…και ότι οι ευχές που δίνω πιάνουν. Μου λέει “Ε τότε δώσε καμιά ευχή να πιάσουμε το τζόκερ. Μόνο αυτό θα μας σώσει.”
Και του λέω, “Εγώ να σου δώσω ευχή για το τζόκερ…αλλά να σε ρωτήσω: Παίζεις τζόκερ;”
Και μου λέει: “Όχι.”
ΥΓ: Πάντως όπως και να ‘χει θα πρέπει να αρχίσετε να παίζετε τζόκερ αν το καλύτερο πλάνο σας για να γίνετε οικονομικά ανεξάρτητοι είναι να το κερδίσετε..

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of