Οι Εφτά Αλήθειες

Ένας σοφός άντρας κάποτε όρισε την επιτυχία ως την πολύ καλή μελέτη του προφανούς. Πόσο σωστό είναι αυτό. Τα περισσότερα από αυτά που χρειάζεται να ξέρουμε, να λέμε, και να κάνουμε για να γίνουμε πολύ καλοί στο Δικτυακό Μάρκετινγκ θα μπορούσαν εύκολα να διδαχθούν – και να κατανοηθούν – από ένα 12χρονο παιδί.

Τότε γιατί κάνουμε αυτήν τη δουλειά τόσο δύσκολη;

Ας συμφωνήσουμε ότι θα αρχίσουμε να διδάσκουμε τις Εφτά Αλήθειες του Δικτυακού Μάρκετινγκ σε αυτούς που θέλουν πραγματικά να δημιουργήσουν το δικό τους πεπρωμένο, και να αφήσουν τον υπόλοιπο κόσμο μόνο του. Σε τελική ανάλυση, βρισκόμαστε σε μια σπουδαία βιομηχανία, με θαυμάσιους ανθρώπους, προσφέροντας μια πρωτοφανή ευκαιρία. Και θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι να λέμε την αλήθεια…

1) Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μια επιχείρηση.

Η δικτύωση είναι μια μοναδική μορφή επιχείρησης, και πρέπει να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζετε. Επομένως, καταναλώστε διανοητικά κάθε σελίδα του εκπαιδευτικού εγχειριδίου σας, on-line ή την ημέρα που το παραλαμβάνετε. Ακούστε τα εκπαιδευτικά τηλεφωνήματα ξανά και ξανά και ξανά. Όπως ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, μαθαίνετε τους στοίχους ακούγοντας τη μουσική μία ακόμα φορά.

2) Ελευθερία από τους αριθμούς.

Κατανοήστε τους αριθμούς, και το πλάνο μάρκετινγκ σας. Ξεκινήστε βάζοντας στην επιχείρηση τρεις ή πέντε ανθρώπους και ξεκινήστε δουλειά. Μέχρι τον πέμπτο χρόνο σας, οι προμήθειες που θα πληρωθείτε για την προσπάθεια που επενδύσατε θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ίσες με ένα εξαψήφιο εισόδημα ετησίως. Μετά από αυτό, το όριο είναι ο ουρανός.

3) Παρευρεθείτε σε κάθε ζωντανό γεγονός.

Η εβδομαδιαία παρουσίαση είναι μέρος της διαδικασίας. Χρειάζεται να είστε παρόν κάθε εβδομάδα – για να δείτε την παρουσίαση πάλι. Θυμάστε με τη μουσική; Χρειάζεστε την συνεργασία, και το περιβάλλον για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στους υποψηφίους σας. Η αλήθεια είναι ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε κάθε συνεδρίαση δεν κερδίζουν 10.000€ μηνιαίως. Εντούτοις, όλοι όσοι κερδίζουν 10.000€ μηνιαίως συμμετέχει σε κάθε συνεδρίαση. Λοιπόν, αυτό είναι μία πολύ καλή μελέτη του προφανούς.

4) Δουλέψτε μόνο με μια εταιρία.

Οι ηγέτες καταλαβαίνουν αυτήν την αλήθεια, επειδή κανένας άνδρας ή γυναίκα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει δύο αφεντικά.

5) Να έχετε γραμμένο ένα “Γιατί” που σας παρακινεί πολύ.

Η επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι 20% πώς, και 80% γιατί… Το καλύτερο μέρος είναι, εάν οι λόγοι σας είναι αρκετά ισχυροί, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στην πορεία σας.

6) Επενδύστε στον εαυτό σας πρώτα.

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν ακόμα να κερδίσουν μια εξαιρετική αμοιβή, χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη εκπαίδευση. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα, πρέπει να μάθετε περισσότερα. Επομένως, διαβάστε όλα τα βιβλία, παρακολουθήστε όλα τα μαθήματα, και μάθετε όλα όσα μπορείτε να μάθετε.

7) Αποφασίστε ότι θα είστε εδώ ένα χρόνο από τώρα και δηλώστε γραπτώς.

Οι μακροπρόθεσμοι γραπτοί στόχοι κατέχουν τη δύναμη να σας τραβούν απευθείας στην κορυφή της εταιρίας σας. Βάλτε τα όνειρά σας για το μέλλον σας σε χαρτί, και αρχίστε τη ζωή της μεγαλοπρέπειας σας.

Ο σπουδαίος Winston Churchill είπε κάποτε, «Η αλήθεια είναι αδιαμφισβήτητη. Η κακοβουλία μπορεί να της επιτεθεί και η άγνοια μπορεί να την κοροϊδέψει, αλλά στο τέλος, εκεί ακόμα είναι.» Οι Επτά Αλήθειες.

Με τις καλύτερες ευχές 

MSC
http://www.nexera.com/e-News/ 

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of