Οι Πέντε Χρυσοί Κανόνες Για Την Επιτυχία – Κανόνας Νο1

Στην τρυφερή  ηλικία των έντεκα ετών, μου ζητήθηκε να πουλήσω σφουγγάρια οικιακής χρήσης ώστε να βοηθήσω την προσκοπική ομάδα μου να αποκτήσει οίκημα. Ο αρχηγός των προσκόπων, ένας σοφός άνδρας μεγάλης ηλικίας, μου αποκάλυψε ένα μυστικό. Του έδωσα το όνομα ο νόμος του επακόλουθου. Έχω χρησιμοποιήσει αυτόν το νόμο όλη μου τη ζωή και σας εγγυώμαι ότι όποιος τον χρησιμοποιήσει στο τέλος θα πετύχει. Σας τον παραδίδω ακριβώς όπως μου δόθηκε: “Η επιτυχία είναι ένα παιχνίδι – όσο περισσότερες φορές παίζεις, τόσο περισσότερες φορές κερδίζεις. Και όσο περισσότερο παίζεις, τόσο επιτυχέστερα παίζεις.”
Ας εφαρμόσουμε αυτόν τον κανόνα στο Δικτυακό Μάρκετινγκ
“Το επακόλουθο του να ζητάς από περισσότερους ανθρώπους να εγγραφούν στο δίκτυό σου είναι ότι περισσότεροι άνθρωποι θα εγγράφονται στο δίκτυό σου – και όσο περισσότερες φορές το κάνεις, τόσο καλύτερος γίνεσαι σε αυτό.” Με άλλα λόγια, χρειάζεται να ζητάτε από πάρα πολλούς ανθρώπους να εγγραφούν στο δίκτυό σας.
ΚΑΝΟΝΑΣ Νο 1:
Μιλήστε Σε Περισσότερους Ανθρώπους:
Αυτός είναι ο σπουδαιότερος κανόνας. Μιλήστε σε οποιονδήποτε θα καθίσει αρκετά ώστε να σας ακούσει. Μη σνομπάρετε τους υποψηφίους σας, ούτε να γίνετε κάτι σαν δικτυακή χαρτορίχτρα περιμένοντας ότι θα μαντέψετε ποιοι είναι οι καλοί υποψήφιοι. Αν κάποια στιγμή διαπιστώσετε ότι κοιτάτε τη λίστα με τους υποψηφίους σας και σκέφτεστε: “αυτός είναι πολύ γέρος… πολύ νέος… πολύ πλούσιος… πολύ φτωχός… πολύ απόμακρος… πολύ έξυπνος… κλπ” τότε ακολουθείτε ένα δρόμο που οδηγεί στην αποτυχία. Στα αρχικά στάδια της δημιουργίας της επιχείρησής σας πρέπει να μιλάτε σε όλους, επειδή χρειάζεστε την πρακτική εξάσκηση. Όταν δείχνετε σε όλους την επιχείρησή σας ο Νόμος του Μέσου Όρου αποδεικνύει ότι τα αποτελέσματά σας θα είναι επιτυχή, το θέμα έγκειται στο πόσο επιτυχή. Δεν υπάρχει ούτε ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σε αυτή την επιχείρηση και το οποίο δεν θα επιλυθεί με την αύξηση της δραστηριότητάς σας. Αν αισθάνεστε αποκαρδιωμένος με το πως πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή σας, απλώς διπλασιάστε τον αριθμό των παρουσιάσεων που κάνετε. Αν η επιχείρησή σας δεν αναπτύσσεται τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε, αυξήστε την παραγωγή σας. Η αύξηση της δραστηριότητας αποτελεί την πανάκεια για τα περισσότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε ποτέ. Μιλήστε σε όλους. Αυτός είναι ο Πρώτος Κανόνας.
…ακολουθεί ο Κανόνας Νο2 στην επόμενη Ανάρτηση.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of