Ήταν πολύ θλιβερό όταν έφευγα από το σπίτι του φίλου μου…

Τις προάλλες επισκέφτηκα ένα φίλο μου που έχει επιλέξει τη συνηθισμένη πορεία που οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει… να έχουν μία δουλειά και να δουλεύουν για κάποιον άλλο για ΟΛΗ τους τη ζωή.
 
Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό στο να έχεις μία δουλειά. Τουλάχιστον θα πληρώνεις τους λογαριασμούς, θα βάζεις φαγητό στο τραπέζι σου και θα ταΐζεις την οικογένειά σου, σωστά; Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από το να έχεις μία δουλειά.

Αλλά… είμαι κάπως παραξενεμένος. Αυτός ο συγκεκριμένος φίλος μου του οποίου το όνομα δε θα αναφέρω (δε θα τον αναγνωρίζατε ούτως η άλλως) γκρίνιαζε και παραπονιόταν για το πόσο αγχωμένος και πιεσμένος ήταν, πόσο λίγο χρόνο είχε και πως “ευχόταν” να ήταν καλύτερα τα πράγματα. 

Και βρίσκομαι εδώ, να τον επισκέπτομαι στην ημέρα που είχε ρεπό. Απλά αποφάσισα να έχω μία ημέρα χαλαρά και να κάνω βόλτες. Απλά μπήκα στο αμάξι μου και ξεκίνησα να οδηγάω. Δεν είχα όρεξη να κάνω πολλά, οπότε έκανα μία βόλτα και κατέληξα στο σπίτι του.

Με έκανε να νιώθω θλιμμένος φεύγοντας από το σπίτι του. Είναι ένας τύπος που με γνωρίζει για περισσότερα από 10 χρόνια, γνωρίζει ότι δουλεύω από το σπίτι, ότι έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο και έχει δει τον τρόπο ζωής μου να βελτιώνεται δραματικά σε αυτά τα 10 χρόνια, ενώ πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει στη δική του ζωή.

Λυπάμαι, γιατί έχει όλα τα προσόντα για να γίνει εξαιρετικά πετυχημένος στο δικτυακό μάρκετινγκ. Για την ακρίβεια, το έχει κάνει στο παρελθόν. Και… είναι πραγματικά πολύ καλός στο να χτίζει μία οργάνωση. Αλλά…αν και ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως να το κάνει, δεν το κάνει. Αλλά αυτό που κάνει είναι να βυθίζεται στη μιζέρια του.

Κοιτάξτε… είτε γνωρίζετε τι να κάνετε είτε δε γνωρίζετε.

Αν όντως γνωρίζετε τι να κάνετε, ωστόσο δεν αναλαμβάνετε δράση και “βολεύεστε” με λιγότερα από αυτά που είστε ικανός να κάνετε, ΓΙΑΤΙ;

Αν ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τι να κάνετε και θέλετε να μάθετε πως να το κάνετε, μπορώ εγώ ή ο σπόνσοράς σας να σας δείξουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Είστε ήδη ΠΛΟΥΣΙΟΣ; Όχι…σοβαρά τώρα, είστε απόλυτα ικανοποιημένος και πλήρως οικονομικά ανεξάρτητος;

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ δε σημαίνει να μην εξαρτώμαι από τους γονείς μου για να ζήσω, αλλά σημαίνει να έχω αρκετά χρήματα κάπου στην άκρη ή σε κάποια επένδυση που να μου δίνουν κάθε μήνα αρκετό τόκο ώστε να μπορώ να ζω από από αυτές τις επενδύσεις διατηρώντας τον τωρινό μου τρόπο ζωής μέχρι να πεθάνω.

Αν δεν είστε ακόμα πλούσιοι, εννοώντας την παραπάνω περιγραφή, εδώ είναι ένα πολύ ΑΠΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Θα πρέπει να δουλέψετε. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωματική ενέργεια για να κερδίσετε το εισόδημά σας.

Γνωρίζοντας αυτό, έχετε βασικά δύο επιλογές.

Επιλογή Α: Να δουλέψετε για κάποιον άλλο και να τον κάνετε πλούσιο, ενώ εσείς απλά τα βγάζετε πέρα, Ή,

Επιλογή Β: Να σοβαρευτείτε την επιχείρησή σας από το σπίτι και να χρησιμοποιήσετε την ίδια ενέργεια σε κάτι που αξίζει, κάτι που περιέχει τους μηχανισμούς του πλούτου: ΔΥΝΑΜΗ. Μιλάω για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ επιχείρηση.

Όταν έρθει ο Θεός και πει ήρθε η ώρα σου να φύγεις και σας κάνει αυτή την ερώτηση: “Έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες βάση των ικανοτήτων σου στη ζωή που σου έδωσα;”

Ποια θέλετε να είναι η απάντησή σας;

Σας τα λέω όλα αυτά γιατί απογοητεύομαι συχνά από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων που γράφονται, παίζουν για λίγο και μετά τα παρατάνε.

Αν μπορούσατε να με ακολουθήσετε για μία εβδομάδα, θα βρίσκατε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ: Δε θα με βρείτε να ζω σε μία έπαυλη 500 τετραγωνικών μέτρων. Προτιμώ να είμαι με την οικογένειά μου στο σπίτι μου. Δε θα με βρείτε με 17 αυτοκίνητα. Έχω το αυτοκίνητό μου και το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Είμαι ένας φυσιολογικός τύπος. Καλά…ίσως όχι και τόσο “φυσιολογικός”, αλλά είμαι απλά ένας τύπος που σοβαρεύτηκε για τη δουλειά του.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ: Θα με βρίσκατε να επισκεπτόμουν τη γιαγιά μου την Τρίτη το απόγευμα. Θα με βρίσκατε να παίζω με τον γιο μου στην αυλή. Θα με βρίσκατε να κοιμάμαι μέχρι τις 10 το πρωί γιατί μπορώ να το κάνω. Θα με βρίσκατε να περνάω μια βραδιά με τη γυναίκα μου στο κέντρο της πόλης σε ένα ωραίο ραντεβουδάκι. Θα με βρίσκατε να περνάω χρόνο και να λέω αστεία με τα φιλαράκια μου.

Επίσης θα με βρίσκατε σε κάποια εκπαίδευση. Εσείς έχετε παρακολουθήσει κάποια εκπαίδευση τελευταία;

Αν όχι, τότε ίσως θα θέλατε να ρωτήσετε τον ανάδοχό σας που θα γίνει η επόμενη.

Τι θα μάθετε σε μία εκπαίδευση; Θα μάθετε  το “ΠΩΣ”.

– Πως να βρίσκεται ανθρώπους που ενδιαφέρονται
– Πως να εξηγείτε τη δουλειά σας με απλό και κατανοητό τρόπο
– Πως να βάζετε στην επιχείρησή σας πολλούς και σοβαρούς ανθρώπους
– Πως να χτίσετε μία σταθερή βάση πελατών
– Πως να γίνεται ένας αποτελεσματικός ηγέτης
– Πως να αναπτύξετε την παραγωγή της οργάνωσής σας
– Πως να μην έχετε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ξανά μία ΔΟΥΛΕΙΑ για το υπόλοιπο της ζωής σας

Ήδη εκατοντάδες άνθρωποι έχουν κλείσει τη θέση τους για την επόμενη μεγάλη εκπαίδευση. Πιθανόν όμως να έχουν μείνει μερικές ακόμα ελεύθερες θέσεις. Τι θα σας κοστίσει για να παρευρεθείτε; Χμμμ…καλή ερώτηση. Σκεφτείτε όμως τι θα σας κοστίσει αν δεν είστε εκεί;

Αν σκέφτεστε να παρευρεθείτε, σταματήστε να σκέφτεστε και ελάτε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε στο ανάδοχό σας και να του πείτε ότι θα είστε εκεί για να σας κλείσει θέση.

Πόσους εκατομμυριούχους και πετυχημένους γνωρίζετε που θα αφιέρωναν 2 μέρες για να σας δώσουν όλα όσα γνωρίζουν χωρίς χρέωση; ΚΑΝΕΝΑΝ. Εκτός από αυτούς.

Το αξίζετε.
Σας αξίζει η επιτυχία.
Σας αξίζει να έχετε ελευθερία στη ζωή σας.
Η οικογένειά σας αξίζει να σας βλέπει περισσότερο.
Οι φίλοι σας αξίζουν την προσοχή σας.
Σας αξίζει να έχετε οτιδήποτε θέλετε στη ζωή σας.

Τουλάχιστον, θα μπορέσετε να μάθετε πως να κερδίζετε περισσότερα από 3.000€ το μήνα στην επιχείρησή σας. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Πραγματικά ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ να σας δω να πετυχαίνετε!

Todd Falcone

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of