Το Όνειρό σας Αρχίζει Σήμερα από τον Les Brown

Πως θα είναι η ζωή σας  όταν θα έχετε πετύχει τα πιο βαθιά κρατημένα όνειρά σας; Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να αρχίσετε να ζείτε τα όνειρά σας από αυτή την ημέρα. 
Έχετε ένα όνειρο, ένα όραμα της ζωής που επιθυμείτε να ζήσετε; 
Πόσο συγκεκριμένο είναι αυτό το όνειρο; 
Πόσο σαφές είναι αυτό το όραμα; 
Πώς σκοπεύετε να το πετύχετε; 
Ποια εμπόδια στέκονται στο δρόμο σας; 
Οι φόβοι σας σας κρατούν πίσω ή τους χρησιμοποιείτε για να προχωρήσετε μπροστά; 
Οι φόβοι σας μπορούν πραγματικά να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ο φόβος είναι ένα έντονο συναίσθημα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σας ελέγχει, ή ακόμα και να σας σταματήσει. Ο φόβος μπορεί να σας προετοιμάσει και να σας ωθήσει προς τα εμπρός εξίσου έντονα όπως μπορεί και να σας κρατήσει πίσω. Ο φόβος επιτείνει τη επίγνωσή σας και αυξάνει τη σωματική σας δύναμη. Ο φόβος φέρνει το μυαλό σας σε αιχμηρή εστίαση. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας, έχει νόημα απλά να τρέξετε και να κρυφτείτε; Φυσικά και όχι. Ο φόβος σάς κρατάει σε φόρμα για να αναλάβετε δράση! 
Περιμένετε να γίνουν καλύτερα τα πράγματα πριν από να κινηθείτε μπροστά; Εάν είστε σοβαροί για την επιτυχία πρέπει να αρχίσετε τη δράση σήμερα. Εάν περιμένετε τα πράγματα να είναι τέλεια, θα περιμένετε για πάντα και τίποτα δεν θα γίνει ποτέ. Ο τρόπος για να πετύχετε είναι να ανθίσετε εκεί όπου έχετε φυτευτεί, να κάνετε ό,τι μπορείτε, εκεί που βρίσκεστε, με αυτά που έχετε. Είναι εύκολο να σκεφτείτε δικαιολογίες για την μην αναλάβετε δράση. “Αν είχα μόνο περισσότερες ώρες την ημέρα. Εάν είχα μια καλύτερη δουλειά. Εάν μπορούσα να γνωρίσω το σωστό άτομο.” Αλλά οι δικαιολογίες δε θα σας φέρουν τίποτα αξιόλογο. Θα πρέπει να αλλάξετε το “Εάν” σε “Θα κάνω.” “Θα κάνω καλύτερη χρήση του χρόνου μου. Θα εργαστώ στη βελτίωση της καριέρας μου. Θα δημιουργήσω και θα φροντίσω τις σχέσεις μου.” Δοκιμάστε το. Έχετε πίστη στον εαυτό σας. Οι περιστάσεις σας θα βελτιωθούν όταν καταβάλλετε προσπάθεια να τις βελτιώσετε. Αρχίστε από εκεί που είστε αυτή τη στιγμή. Έχετε όλα όσα χρειάζεται για να πετύχετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Σταματήστε να εύχεστε. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας, την ενέργειά σας, τις σκέψεις και τις προσπάθειές σας για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Θα χαρείτε που το κάνατε! 
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of