Έχεις βρει την ευκαιρία που θα…

Οδηγούσα στο Texas με τον γιο μου Keith. Ακούγαμε μία εκπαίδευση audio του Jim Rohn. Μοιραζόταν έναν υπέροχο τρόπο με τον οποίο συνήθιζε να κάνει τους ανθρώπους να γίνονται στιγμιαία υποψήφιοι.

Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό παντού, αλλά απλά φανταστείτε ότι πληρώνετε για κάτι που αγοράσατε και μιλάτε στον υπάλληλο.

Πηγαίνει κάπως έτσι:

Jim Rohn:

“Έχεις βρει την ευκαιρία που θα φροντίσει εσένα και την οικογένειά σου για το υπόλοιπο της ζωής σου;”

Υπάλληλος:

“Όχι, δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες.”

Jim Rohn:

“Λοιπόν, τότε θα πρέπει να σε ρωτήσω μία ακόμα ερώτηση. Πόσο χρόνο αφιερώνεις κάθε εβδομάδα ψάχνοντας για αυτή την ευκαιρία;”

Υπάλληλος:

“Καθόλου. Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να ψάχνω.”

Jim Rohn:

“Λοιπόν, όταν αποφασίσεις να αρχίσεις να ψάχνεις, ορίστε η κάρτα μου, κάνε μου ένα τηλέφωνο και θα χαρώ να σου δείξω την ευκαιρία που βρήκα εγώ για εμένα και την οικογένειά μου.”

Παρακαλώ προσέξτε ότι συμβαίνουν δύο πράγματα εδώ.

#1. Δημιουργείτε έναν στιγμιαίο υποψήφιο.

#2. Αναβαθμίσατε τον υποψήφιό σας από έναν συνηθισμένο υποψήφιο που απλά θα ήθελε να κερδίσει έναν εισόδημα με ημιπασχόληση… σε έναν πιθανό ηγέτη που θα ήθελε να δημιουργήσει μία ευκαιρία ζωής.
Καλό ε;

Οπότε, τι κάνουμε μετά;

Θα μπορούσατε να κλείσετε ένα ραντεβού να μιλήσετε αργότερα. Θα μπορύσατε να τους στείλετε σε ένα website, να τους δώσετε μία κάρτα σας, να πάρετε το τηλέφωνό τους και να τους καλέσετε σε μία παρουσίαση, να τους δώσετε ένα DVD … πολλές επιλογές.

Οπότε προσπαθήστε να χρησιμοποιήστε το:

“Έχεις βρει την ευκαιρία που θα φροντίσει εσένα και την οικογένειά σου για το υπόλοιπο της ζωής σου;”

Και παρατηρήστε τα μάτια των υποψηφίων σας να φωτίζονται καθώς θα ονειρεύονται μία νέα ζωή χωρίς να είναι αλυσοδεμένοι σε μία δουλειά.

Tom “Big Al” Schreiter 

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of