Πότε θα πρέπει να κάνετε ανεύρεση υποψηφίων για να βρείτε νέους διανομείς;

Η ανεύρεση υποψηφίων είναι σαν να κάνετε δίαιτα.
Πότε θα ήταν καλή στιγμή να κάνετε δίαιτα;
Μία φορά το χρόνο;
Όχι, αυτό δε θα ήταν πετυχημένο. Μπορεί να χάσουμε βάρος εκείνη τη μία μέρα της δίαιτας, αλλά οι άλλες 364 ημέρες θα ακύρωναν την μία μέρα προόδου μας.
Μία φορά το μήνα;
Ξανά, η δίαιτά μας δεν είναι αρκετά συνεπής για να είναι επιτυχημένη.
Μία φορά την εβδομάδα;
Καλύτερα. Αλλά πιστεύετε πραγματικά ότι μπορείτε να χάσετε βάρος κάνοντας δίαιτα μόνο μία μέρα της εβδομάδας;
Καθημερινά;
Αυτό είναι το κλειδί μίας πετυχημένης δίαιτας. Μία μικρή προσπάθεια σε ένα καθημερινό πρόγραμμα θα δημιουργήσει επιτυχία στη δίαιτά μας.
Και αυτός είναι ο τρόπος που κάνουν ανεύρεση υποψηφίων οι ηγέτες. Κάνουν λίγο κάθε μέρα. Οι διανομείς νομίζουν ότι οι ηγέτες έχουν κάποιο μυστικό κόλπο που έχουν για να γίνουν πετυχημένοι. Η αλήθεια είναι ότι οι ηγέτες έχουν την τάση να είναι πιο συνεπείς στις προσπάθειές τους.
Τι μπορούμε να διδάξουμε στους καινούργιους διανομείς μας ώστε να έχουν διαρκή αποτελέσματα και αυτοί;
Διδάξτε τους να κάνουν τουλάχιστον μία νέα επαφή κάθε μέρα. Ίσως να γράψουν μία επιστολή. Να δανείσουν ένα DVD. Να στείλουν ένα CD. Να κάνουν ένα τηλεφώνημα. Να στείλουν ένα email. Απλά να μιλήσουν σε έναν υποψήφιο.
Όλα αυτά προστίθενται και σύντομα θα έχουν αρκετούς υποψηφίους για μία πετυχημένη επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ. Δε θα υποφέρουν πλέον από το άγχος για το που θα βρουν τον επόμενο καλό υποψήφιο. Θα έχουν αρκετούς υποψηφίους και με αυτό το τρόπο αλλάζει όλη τους η “στάση” από απόγνωση σε αυτοπεποίθηση. 
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of