Είστε ένας Έξυπνος Ονειροπόλος;

Ονειροπόλοι. Έτσι ονομάζουμε τους ανθρώπους που ξεκινάνε τη δική τους επιχείρηση. Δεν είναι όμως ούτε και κομπλιμέντο Τώρα, ο Jason Calacanis, ένας τρελαμένος και πετυχημένος επιχειρηματίας στο διαδίκτυο, έγραψε για το να είστε ένας έξυπνος ονειροπόλος.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι:
“οι νικητές που κατανοούν ότι τίποτα σπουδαίο δεν επιτυγχάνεται ποτέ χωρίς θυσίες και επιμονή. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μισούν οι σκεπτικοί γνώστες και οι λατρεύουν οι αργές μάζες. Είναι οι Steve Jobs, Richard Branson, Bill Gates, Larry Page, Sergey Brins του κόσμου.”
Για να βοηθήσει τους αναγνώστες του, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι επιχειρηματίες, περιγράφει τους ανθρώπους που είναι πιθανόν να συναντήσουν όταν αρχίσουν να μιλάνε για την επιχειρηματική τους ιδέα. Οι κατηγορίες του είναι:
Η αργές μάζες (70% των ανθρώπων που συναντάτε)
Οι σκεπτικοί γνώστες (περίπου το 20%)
Οι έξυπνοι ονειροπόλοι (το τελικό 10%)
Προτείνει για τους επιχειρηματίες να κάνουν παρέα με άλλους έξυπνους ονειροπόλους, κυρίως την πρώτη σας χρονιά.
“Σε ένα χρόνο θέλετε να περνάτε χρόνο με αυτούς τους ανθρώπους που θέλετε να μπουν στη δουλειά σας. Η συμμετοχή των έξυπνων ονειροπόλων θα δημιουργήσει ενθουσιασμό πάνω σε αυτό που κάνετε και θα τραβήξουν τις μάζες και τους σκεπτικούς ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο σας. Θα βοηθήσουν να μείνετε θετικοί, και θα σας δώσουν δωρεάν ιδέες, και θα σκεφτούν νέες ιδέες μαζί σας για ώρες.”
Θα μπορούσαμε να έχουμε μία ομάδα του “κυρίαρχου νου” (mastermind) από έξυπνους ονειροπόλους στη δουλειά μας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ … χωρίς να προσπαθούν συνεχώς να στρατολογήσει ο ένας τον άλλο;
Ή μήπως είναι ένα απατηλό όνειρο;
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of