Η Φόρμουλα του 5%

Πριν πολλά χρόνια είχα την χαρά να συναντήσω, κατά τη γνώμη μου, έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές τις επιτυχίας στον κόσμο – έναν άνθρωπο που λέγεται Brian Tracy – σε ένα σεμινάριο που είχε στο Seatle.
Κατά τη διάρκεια εκείνου του γεγονότος, κος Tracy εξήγησε τους λόγους που οι άνθρωποι πετυχαίνουν, και δεν πετυχαίνουν, με λεπτομέρειες. Μετά μας έδωσε τη φόρμουλα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει καθένας από εμάς για να γίνουμε το κορυφαίο 5% των πιο ακριβοπληρωμένων στον κλάδο που έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε – σε πέντε χρόνια – χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη μεριά μας…
Σύμφωνα με τον κο Tracy, το μόνο που χρειαζόταν να κάνουμε ήταν να διαβάζουμε 10 σελίδες από ένα καλό βιβλίο κάθε μέρα, να ακούμε 30 λεπτά από ένα καλό CD εκπαίδευσης κάθε μέρα και να παρακολουθούμε τουλάχιστον ένα καλό σεμινάριο κάθε 3 μήνες – στον τομέα που επιθυμούμε να πετύχουμε. Μετά αν απλά εφαρμόζαμε αυτά που μαθαίναμε, στα επόμενα πέντε χρόνια θα βρισκόμασταν στο κορυφαίο 5% των πιο ακριβοπληρωμένων στην κλάδο που έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε.
Λοιπόν, ακολούθησα αυτή τη συμβουλή και μπορώ να σας αναφέρω ότι ο Brian Tracy είχε δίκιο! Και τώρα είναι η σειρά σας να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο επιτυχίας εφαρμόζοντας, Τη Φόρμουλα του 5%.
Οπότε αν είστε έτοιμοι να χτίσετε μία οργάνωση παγκοσμίου κλάσης, και να γίνετε πετυχημένοι χτίστες της επιχείρησης, εδώ είναι τα συγκεκριμένα βήματα που χρειάζεται να κάνετε:
Διαβάστε 10 σελίδες από ένα καλό βιβλίο κάθε μέρα.
Ακούστε 30 λεπτά από ένα καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μορφή ήχου κάθε μέρα.
Παρακολουθήστε μία ζωντανή εκπαίδευση τέσσερις μήνες το χρόνο… με αντικείμενο πάνω στον κλάδο που έχετε επιλέξει να πετύχετε.
Βλέπετε, οι επιτυχημένοι χτίστες της επιχείρησης – και όλοι αυτοί που θέλουν να γίνουν πετυχημένοι χτίστες – απλά επιλέγουν έναν τομέα της επιχείρησής τους που θέλουν να βελτιώσουν κάθε μήνα, και μετά δουλεύουν στο να γίνουν καλύτεροι! Γιατί στην επιχείρησή μας, οι σοβαροί μαθητές της επιτυχίας είναι εστιασμένοι στον να μάθουν τέλεια τα βασικά …
Ανεύρεση Υποψηφίων: Έχετε δύο νέα άτομα να μιλάτε κάθε μέρα;
Παρουσίαση: Φέρνετε καινούργια άτομα στην επιχείρηση;
Αντιγραφή: Όλοι αυτοί που φέρνετε στην επιχείρηση, κάνουν το ίδιο;
Οι επιτυχημένοι χτίστες της επιχείρησης επενδύουν στον εαυτό τους και στη δική τους προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη εφαρμόζοντας τη Φόρμουλα του 5%. Θυμηθείτε, οι πετυχημένοι χτίστες της επιχείρησης επιλέγουν ένα βιβλίο, ακούν σε ένα ηχογραφημένο πρόγραμμα ή παίρνουν ένα μάθημα ώστε η γνώση, οι ιδέες και η σοφία που αποκτούν να μπορεί να τους μεταφέρει από εκεί που βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή, στον μελλοντικό προορισμό που τελικά επιθυμούν να πάνε… Γι’ αυτό τους ακολουθούμε πρόθυμα. Γι’ αυτό είναι πετυχημένοι!
Επομένως, αν είστε έτοιμοι να πετύχετε και εσείς, ακολουθήστε αυτή τη συμβουλή: Επιλέξτε ένα τομέα της επιχείρησή σας, ή της ζωής σας, που θα θέλατε να βελτιώσετε, και μετά χρησιμοποιώντας τις πηγές που προτείνουμε πριν, εφαρμόστε τη Φόρμουλα του 5%.
Σας εύχομαι τα καλύτερα
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of