Γιατί παλεύουμε με την επιτυχία

Οι διανομείς μας παλεύουν την επιτυχία σε κάθε βήμα της πορείας τους. Και γιατί παλεύουν την επιτυχία;

Γιατί η επιτυχία απαιτεί αλλαγή.
Και όλοι μισούμε την αλλαγή!
Για να έχουμε καινούργια αποτελέσματα, χρειάζεται να μάθουμε καινούργιες ικανότητες. Αυτές οι καινούργιες ικανότητες μας είναι άγνωστες και καθόλου οικίες, πράγματα που δε γνωρίζουμε τώρα και που απαιτούν αλλαγή. Και θυμηθείτε, μισούμε την αλλαγή.
Οπότε κρατάμε τις ίδιες συνήθειες, γνώσεις, και ικανότητες και ελπίζουμε να αλλάξουν τα αποτελέσματα. Κάποιος είπε κάποτε ότι αυτό είναι η αρχή της παράνοιας.
Τώρα ορίστε κάτι άβολο.
Αφού διαβάσετε αυτό, έχετε να πάρετε μία απόφαση.
1. Μπορείτε να επιλέξετε να μάθετε καινούργιες ικανότητες, να διαβάσετε κάποια βιβλία, να αγοράσετε μερικά CD’s με νέες ικανότητες, να ταξιδέψετε στα εκπαιδευτικά γεγονότα της εταιρίας σας… και να μάθετε κάτι καινούργιο, κάτι έξω από τη συνηθισμένη γνώση και ζώνη άνεσής σας.
2. Ή μπορείτε να χαμογελάσετε, να συμφωνήσετε ότι το να μάθετε καινούργια πράγματα είναι κάτι σωστό, να συνεχίσετε να σερφάρετε στο ίντερνετ, να βλέπετε τηλεόραση και να κάνετε τα ίδια πράγματα που κάνετε τώρα… και μένετε απογοητευμένοι ότι η επιχείρησή σας δε μεγαλώνει.
Τώρα, ξέρω ότι είναι κάπως σκληρό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Θυμηθείτε, είναι τα πράγματα που δε γνωρίζουμε, τα πράγματα που νομίζουμε ότι είναι παράξενα και απίστευτα, που έχουν τις περισσότερες  πιθανότητες να μας δώσουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. 
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of