Το να σκίζεις είναι πιο ωραίο

Νομίζετε ότι αυτή η οπτική πλευρά για τους δικτυωτές είναι σωστή ή λάθος;
“Το να σκίζετε είναι πιο ωραίο. Το ξέρετε ότι είναι αλήθεια. Όσο καλύτεροι γίνεστε σε κάτι, τόσο πιο καλά νιώθετε. Σκι, προγραμματισμός, μαθαίνοντας μία ξένη γλώσσα, σκάκι, ζωγραφική, ένα μουσικό όργανο, μαγειρική, σχεδιασμός μία ιστοσελίδας, διδασκαλία, μάρκετινγκ, να είστε καλοί γονείς, να είστε ερωτευμένοι.
“Ο προπονητής που έχω τώρα, μου είχε πει πριν μερικά χρόνια, “Είναι απλά πιο διασκεδαστικό όταν είσαι γρηγορότερος.” Δεν ήμουν σίγουρος τι ακριβώς εννοούσε. Εγώ απλά προσπαθούσα να αποκτήσω ξανά τη φόρμα μου και να μπορώ να τρέχω με αξιοπρέπεια 10 χιλιόμετρα. Αλλά μόλις άρχισα να προπονούμαι με πολύ καλύτερους δρομείς, και άρχισα να πιέζω τον εαυτό μου και να κρατάω χρόνους κλπ…ήταν πολύ πιο ευχάριστο. Και δεν ήταν ότι είχα την ψευδαίσθηση ότι τους ανταγωνιζόμουν. Το να είστε καλύτεροι είναι απλά πιο ευχάριστο.”
Για εσάς, είναι η ώρα να αποφασίσετε τι ΕΣΕΙΣ σε θέλετε προσωπικά να σκίζετε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ δεξιότητες όσον αφορά τη διαφήμιση ενός προϊόντος ή μίας επιχείρησης. Μπορεί να έχετε ήδη κάποιες. Σημείωση: Με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείτε να προσδιορίσετε τη δεξιότητα που θέλετε να μάθετε τέλεια, τόσο το καλύτερο. Για παράδειγμα, “Δεξιότητες Παρουσίασης” είναι πολύ γενικό που θα μπορούσε να μην έχει κανένα νόημα. Σε τι, συγκεκριμένα,  θέλετε να “σκίζετε” σε μία παρουσίαση;
Ελπίζω με τη νέα χρονιά να αρχίσετε να μαθαίνετε τις δεξιότητες που σας λείπουν ώστε να γίνετε οι καλύτεροι που μπορειτε να γίνετε.
Καλή χρονιά σε όλους…
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of