Γίνετε Νικητής στο Παιχνίδι των Αριθμών

Όλα είναι στα νούμερα. Σε όσο περισσότερα άτομα δείχνετε την επιχείρηση, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες κάποιοι να γραφτούν. Είναι το ίδιο με κάθε είδους μάρκετινγκ εκεί έξω. Αν είστε στα κτηματομεσιτικά, όσο περισσότερες φορές δείξετε το σπίτι, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να το πουλήσετε. Το δικτυακό μάρκετινγκ δε διαφέρει από τις παραδοσιακές επιχειρήσεις από αυτή την άποψη. Είναι μία επιχείρηση αριθμών.

Γιατί συμβαίνει να το αποδεχόμαστε αυτό στις παραδοσιακές επιχειρήσεις, αλλά στο δικτυακό μάρκετινγκ περιμένουμε ότι όλοι όσοι βλέπουν την επιχείρηση να πουν αυτόματα, “Ναι.¨Πιθανόν να μην το δουν όλοι όπως το βλέπουμε και εμείς για να ξεκινήσουν αμέσως. Μερικές φορές χρειάζεται αρκετές εκθέσεις. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να ακούσουν καλές παρουσιάσεις από εσάς και από αρκετούς άλλους δικτυωτές πριν τελικά ξεκινήσουν. Άλλοι μπορεί να μη γραφτούν ποτέ στην επιχείρηση.
Για κάθε στιγμή που σπαταλάτε μέσα στην απογοήτευση και στη μελαγχολία για το ένα ή το άλλο άτομο που δεν καταφέρνει να πιστέψει στις εκπληκτικές πιθανότητες που προσφέρει το δικτυακό μάρκετινγκ και η εταιρία σας, χάνετε χρήματα, χρόνο και ορμή. Μη συνεχίζετε να κυνηγάτε αυτό που δεν μπορείτε να πιάσετε — προχωρήστε παρακάτω. Υπάρχουν αρκετά ψάρια στη θάλασσα—προχωρήστε παρακάτω. 
Ποια είναι μία από τις πιο σημαντικές λέξεις στο δικτυακό μάρκετινγκ; ΕΠΟΜΕΝΟΣ!
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of