Φίλοι, Ψέματα και Δικτυακό Μάρκετινγκ… Συμβουλή Νο11:

Η συνέχεια από το βιβλίο Φίλοι, Ψέματα και Δικτυακό Μάρκετινγκ της Kim Klaver

…Εδώ είναι δώδεκα συμβουλές για να κάνετε μία καριέρα με νόημα στο δικτυακό μάρκετινγκ – χωρίς να εκμεταλλεύεστε τους φίλους, τους συγγενείς ή τους γείτονες.

11. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.

Πείτε την ιστορία σας σε όσο περισσότερα διαφορετικά μέρη είναι δυνατόν – από τα χερούλια της πόρτας μέχρι και τα blogs στο ίντερνετ. Το που θα επιλέξετε να το κάνετε εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα σας, τον προϋπολογισμό σας, το χρόνο σας, τις ικανότητές σας και τη δημιουργικότητα σας.

Αν έχετε κάποιο προϋπολογισμό, μπορείτε να πάτε στο Googls adwords, να δημοσιεύεστε αγγελίες ή να μοιράσετε διαφημιστικά έντυπα. Με λίγα ή καθόλου χρήματα, μπορείτε να βάλετε δωρεάν αγγελίες σε εφημερίδες και στο ίντερνετ, να γράφετε σε forums(ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι spam), ή τις μεθόδους πρόσωπο με πρόσωπο: πάρτι σε σπίτια, συναναστροφή σε εκδηλώσεις, κοινωνικά websites(όπως Myspace, Hi5, κλπ) και chat rooms.

Αν σας αρέσουν οι φιλανθρωπικοί σκοποί και ο εθελοντισμός, γραφτείτε σε ομάδες εθελοντισμού. Αν σας αρέσουν οι δημόσιες ομιλίες, κάντε ομιλίες σε ακροατήρια που ίσως να ωφεληθούν από τα προϊόντα σας.

Αν είστε καλοί στο τηλέφωνο και δε σας ενοχλεί η απόρριψη, τηλεφωνήστε σε υποψηφίους. Αν όχι, δοκιμάστε το απευθείας ταχυδρομείο.

Κάντε αυτό στο οποίο είστε καλοί και αυτό που σας αρέσει να κάνετε. Όλες αυτοί μέθοδοι έχουν δουλέψει για κάποιους ανθρώπους. Μην πιέζεστε να κάνετε κάποια μέθοδο από τον ανάδοχό σας. Μην αντιγράφεται τυφλά κάτι που έκανε κάποιος που τώρα είναι πετυχημένος. Μπορεί να μην έχετε τις ίδιες ικανότητες και καταστάσεις, και επομένως, την ίδια επιτυχία. Πειραματιστείτε και δείτε τι δουλεύει για εσάς.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of