Φίλοι, Ψέματα και Δικτυακό Μάρκετινγκ… Συμβουλή Νο10:

Η συνέχεια από το βιβλίο Φίλοι, Ψέματα και Δικτυακό Μάρκετινγκ της Kim Klaver

…Εδώ είναι δώδεκα συμβουλές για να κάνετε μία καριέρα με νόημα στο δικτυακό μάρκετινγκ – χωρίς να εκμεταλλεύεστε τους φίλους, τους συγγενείς ή τους γείτονες.

10. ΠΑΡΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ.

Οι γυναίκες κυρίως θέλουν να σώσουν τον κόσμο, να σώσουν τους ανθρώπους από τον εαυτό τους. Αλλά είναι “πωλητές”, όχι θεραπευτές. Οι θεραπευτές πληρώνονται με την ώρα – εμείς πληρωνόμαστε ανά τεμάχιο. Άλλωστε, η θεραπεία που γίνεται χωρίς έγκριση από τον άλλον αντιλαμβάνεται και ως μάλωμα. Πόσες πωλήσεις θα μπορούσατε να έχετε κάνει όση ώρα σας πήρε να προσπαθείτε να αλλάξετε όλους αυτούς του υποψηφίους; Πόσους φίλους ίσως να είχατε ακόμα αν δεν επιμένατε να τους σώσετε από την παχυσαρκία τους, την κούρασή τους, τη φτώχεια τους, κλπ, με τα προϊόντα και την ευκαιρία σας;

Ακόμα και αν οι άνθρωποι λένε ότι θέλουν να χάσουν βάρος ή να κερδίσουν χρήματα, κλπ, συχνά απλά παραπονιούνται. Ίσως να γκρινιάξουν ή να κάνουν αστεία ή να “τιμωρήσουν” τον αυτό τους γι’ αυτό, αλλά ποτέ δεν κάνουν κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση. Και δεν πρόκειται να ξοδέψουν χρήματα για αυτό που πουλάτε. Αφήστε τους λοιπόν να παραπονιούνται.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of