Οι Αξίες Ενός Δικτυωτή

Σήμερα είναι 11 Σεπτεμβρίου. Ήταν σαν σήμερα ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν που τρομοκράτες επιτέθηκαν όχι μόνο στις πόλεις μας και στους ανθρώπους μας, αλλά και στον τρόπο ζωής μας.

Βλέπετε αυτοί οι άνθρωποι(τρομοκράτες) δεν μπορούν(και πιθανώς δεν θα είναι σε θέση ποτέ) να κατανοήσουν αυτό που είναι ριζωμένο βαθιά στη συνείδηση της κοινωνίας-αυτό που κάνει αυτή την χώρα τόσο σπουδαία. Είναι ένα λυπηρό γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι θα επιτεθούν σε κάτι που δεν καταλαβαίνουν.

Για τι πράγμα μιλάω;

Από την αρχή ακόμα της χώρας μας, ήταν οι βασικές αρχές που ώθησαν τους Αμερικανικούς από 13 αραιοκατοικημένες αποικίες στην ισχυρότερη χώρα στον πλανήτη.

Υπάρχουν θρησκευτικές, κοινωνικές και επαγγελματικές αξίες που έχουμε μέσα μας, αλλά γράφω σήμερα για δύο αξίες με τις οποίες οι άνθρωποι του δικτυακού μάρκετινγκ μπορούν εύκολα να ταυτιστούν και να δεχτούν. Η πρώτη είναι η «αυτοδιάθεση.»

Το λεξικό μου μου λέει ότι την αυτοδιάθεση είναι:

1. Προσδιορισμός της μοίρας κάποιου ή σχέδιο δράσης χωρίς εξαναγκασμό – ελεύθερη βούληση.

2. Ελευθερία των ανθρώπων μιας δεδομένης περιοχής να καθορίσουν την δική τους πολιτική θέση – ανεξαρτησία.

Εδώ είναι μια άλλη λέξη που πηγαίνει μαζί με την αυτοδιάθεση. Είναι «κεφαλαιοκρατία»(καπιταλισμός)

Το λεξικό μου μου λέει ότι την κεφαλαιοκρατία είναι:

Ένα οικονομικό σύστημα στο οποίο τα μέσα παραγωγής και διανομής ανήκουν σε ιδιώτες ή σε εταιρίες και η ανάπτυξη είναι ανάλογη με τη συσσώρευση και την επανεπένδυση των κερδών που κερδίζονται σε μια ελεύθερη αγορά.

Το βασικό θέμα και για την αυτοδιάθεση και για την κεφαλαιοκρατία είναι «ελευθερία

Ποιος καλύτερα από σας, έναν δικτυωτή, μπορεί να εξηγήσει όλα όσα σημαίνει η ελευθερία. Έχετε επιλέξει να είστε ο προϊστάμενός σας. Όχι μια εύκολη επιλογή. Στηρίζεστε σε ένα σύστημα που σας ανταμείβει για τη σκληρή εργασία. Ξανά, όχι μια εύκολη επιλογή, αλλά μια επιλογή για την οποία μπορείτε σίγουρα να είστε υπερήφανος. Κερδίζετε ή χάνετε, ωφελείστε ή αποτυγχάνετε, βυθίζεστε ή κολυμπάτε με τις δικές σας αποφάσεις, τη δική σας αποφασιστικότητα.

Η ελευθερία, οποιουδήποτε τύπου, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς μια προσπάθεια. Το γνωρίζετε ήδη αυτό. Η σκέψη μου για σας σήμερα είναι να μην τα παρατήσετε ποτέ. Οι Ιδρυτές αυτής της χώρας δε σταμάτησαν ποτέ περίπου 230 χρόνια πριν. Πλήρωσαν για την ελευθερία μας με τις ζωές τους, τις τύχες τους και την ιερή τιμή τους. Σήμερα οι άνδρες και οι γυναίκες των ενόπλων δυνάμεών μας δε θυσιάζονται για κάτι λιγότερο.

Για να χτίσετε την επιχείρηση σας στο δικτυακού μάρκετινγκ, πρέπει να θυσιάσετε και εσείς κάτι. Ή θα έπρεπε να πω να επενδύσετε – το χρόνο σας – την ενέργειά σας, την εξυπνάδα σας και την αποφασιστικότητά σας.

Οι τρομοκράτες περιφρονούν την ελευθερία. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και οι κυβερνήσεις. Ενώ έχετε ακόμα μερικές ελευθερίες, παλεψτε για αυτές, χρησιμοποιήστε τις σωστά και δημιουργήστε κέρδος από αυτές.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of