Είστε Ένα Αστέρι Της Ροκ;

Μήπως γράψατε το μιούζικαλ που δεν μπορούσε να αντισταθεί ο κόσμος; Και εξ’ αιτίας του μουσικού σας ταλέντου λαμβάνετε κάθε μήνα στο γραμματοκιβώτιο σας μία επιταγή δικαιωμάτων χιλιάδων δολαρίων;

Όχι; Δεν έχετε μουσικό ταλέντο; Δεν έχετε ικανότητα να γράφετε επιτυχίες;

Λοιπόν, μήπως είστε ένα διάσημος συγγραφέας μυθιστορημάτων;

Σας έχουν πάρει συνέντευξη σε όλα τα talk shows στην τηλεόραση; Μήπως οι εκδότες δίνουν προσφορές ποσά ρεκόρ για τα δικαιώματα του επόμενού σας μυθιστορήματος μυστηρίου; Και εξαιτίας του ταλέντου σας, λαμβάνετε μία επιταγή δικαιωμάτων χιλιάδων δολαρίων από τον εκδότη σας κάθε μήνα;

Ή μήπως σας ανήκουν μετοχές υψηλής απόδοσης, 2 εκατομμυρίων δολαρίων; Και κάθε μήνα λαμβάνετε μία επιταγή δικαιωμάτων χιλιάδων δολαρίων τα οποία σας τα στέλνει ο χρηματιστής σας;

Ή μήπως έχετε κανονίσει να σας υιοθετήσει μία πλούσια οικογένεια; Και μήπως αυτή η οικογένεια σας άφησε μεγάλη κληρονομιά;

Ή, μήπως χρειάζεται να δουλεύεται για να ζήσετε;

Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, πρέπει να δουλεύετε για να ζήσετε. Αν δε δουλεύετε, δεν πληρώνεστε.

Τι είναι το διαφορετικό στα παραπάνω παραδείγματα; Λοιπόν, αν ήσασταν κάτι από τα παραπάνω, θα λαμβάνετε χρήματα κάθε μήνα ακόμα και αν δεν πηγαίνατε στη δουλειά. Αυτό ονομάζεται παθητικό εισόδημα.

Τι είναι το παθητικό εισόδημα;

Είναι αρκετά διαφορετικό από το μονοδιάστατο εισόδημα, το οποίο έχουν οι περισσότεροι. Βλέπετε, το μονοδιάστατο εισόδημα συνεχίζει μόνο αν συνεχίζετε και εσείς τη δουλειά.

Αν είστε χειρούργος, πληρώνεστε οποτεδήποτε κάνετε μία εγχείρηση. Αν δεν κάνετε μία εγχείρηση, δεν πληρώνεστε.
Αν είστε εργάτης σε οικοδομή, πληρώνεστε όταν εργάζεστε. Αν αποφασίσετε να μη δουλέψετε για τους επόμενους 12 μήνες, το πιο πιθανόν είναι να μην σας πληρώσει ο εργοδότης σας.
Αν οδηγείτε ένα λεωφορείο, πληρώνεστε. Αν σταματήσετε να οδηγείτε λεωφορεία, δεν πληρώνεστε.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το μονοδιάστατο εισόδημα. Λαμβάνετε εισόδημα όταν εργάζεστε. Όταν σταματάτε, το εισόδημα σταματάει να έρχεται.

Το παθητικό εισόδημα είναι διαφορετικό.

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε το παθητικό εισόδημα είναι ότι όταν κάνεις κάτι μόνο μία φορά, πληρώνεσαι ξανά και ξανά για αυτό που έκανες.

Οπότε, γράψατε ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία πριν δέκα χρόνια. Κάθε φορά που παίζει στο ραδιόφωνο κάπου στον κόσμο, εσείς λαμβάνετε κάποια δικαιώματα. Αν και εσείς γράψατε το τραγούδι αυτό πριν δέκα χρόνια, κάθε μήνα λαμβάνετε μία επιταγή δικαιωμάτων από τους ανθρώπους που παίζουν το τραγούδι σας. Το κάνατε μία φορά, και λαμβάνετε τώρα κάθε μήνα.

Το ίδιο ισχύει και με τους συγγραφείς.

Το παθητικό εισόδημα ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι; Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόβλημα στο να αναπτύξουν παθητικό εισόδημα.

Γιατί; Δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε ή να γράψουμε μουσική. Δεν έχουμε επαφές με εκδότες για το μυθιστόρημά μας. Δεν έχουμε μερικά εκατομμύρια δολάρια επενδυμένα ή δεν μπορούμε να βρούμε πλούσιους ανθρώπους με άσχημη υγεία για να μας υιοθετήσουν.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ελπίδα.

Υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος να αναπτύξετε παθητικό εισόδημα. Υπάρχει τρόπος να λαμβάνετε μηνιαίες επιταγές για χιλιάδες δολάρια ώστε να μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που μας αρέσουν και που θέλουμε στη ζωή μας, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τα όνειρά μας. Και το καλύτερο είναι ότι σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να αναπτύξει παθητικό εισόδημα.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη αναπτύξει παθητικό εισόδημα μέσω της δύναμης του δικτυακού μάρκετινγκ

——————————————————–
Ποτέ μη διαφωνείτε με έναν ηλίθιο γιατί ο κόσμος που σας
βλέπει μπορεί να μην καταλάβει τη διαφορά.
——————————————————–

Μάθετε πως να εκτοξεύσετε την Επιχείρησή Σας με επαγγελματική καθοδήγηση

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of