3 Μυστικά για Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ

Το άρθρο αυτό λέγεται «3 Μυστικά για Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ», αλλά θα μπορούσε να λέγεται και 3 πράγματα που σταματάνε τους περισσότερους από το να πετύχουν στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Τί είναι αυτό που σταματάει τους περισσότερους ανθρώπους στο MLM και στο Δικτυακό Μάρκετινγκ; Μετά από μελέτη αρκετών ετών στον κλάδο του δικτυακού μάρκετινγκ και μιλώντας με πολλές εκατοντάδες δικτυωτών, έμαθα ένα δύο πράγματα.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο Δικτυακό Μάρκετινγκ και καταλήγουν να τα παρατούν μέσα σε ένα χρόνο ή και λιγότερο. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να τα παρατήσει κάποιος από το MLM, αλλά έχω βρει ότι υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι που οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν ποτέ να πετύχουν στην καριέρα τους στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Μήπως βρίσκεστε και εσείς σ’ αυτό το σημείο; Μήπως είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε επειδή έχετε αποθαρρυνθεί και απογοητευτεί και νιώθετε ότι το MLM απλά δεν δουλεύει για εσάς;

Μην τολμήσετε να τα παρατήσετε!

Χρειάζεται να διαβάσετε αυτά τα τρία πράγματα και να δείτε αν είναι αυτά που σας σταματούν.

Ποια είναι τα τρία πράγματα που σταματάνε τους περισσότερους από το να έχουν επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ;

1) Εσφλαμένες προσδοκίες

Υπάρχουν πολλές προσδοκίες που μπορείτε να έχετε για την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, αλλά υπάρχουν επίσης και οι ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ προσδοκίες.

Οι εσφαλμένες προσδοκίες συνήθως περιλαμβάνουν το να περιμένετε ότι:

Όλοι θα ενδιαφέρονται.
Θα είναι εύκολο να πετύχετε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
Δεν χρειάζεται να κάνετε συνεχώς δράση.
Δεν χρειάζεται να μάθετε τα βασικά της δουλειάς.
Μέσα στον πρώτο μήνα θα έχετε εκρηκτική ανάπτυξη. (σπάνια συμβαίνει αυτό)
Θα «βάλετε» μερικά άτομα και αυτά θα σας κάνουν πλούσιους.
Δεν πρόκειται ποτέ να αποθαρρυνθείτε ή να απογοητευτείτε.
Δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσετε.
Οι φίλοι σας δεν θα ενδιαφερθούν.
Χρειάζεται να ξεκινήσετε με αγνώστους.

Αντί για αυτές τις προσδοκίες, δημιουργήστε προσδοκίες πίστης και πεποίθησης. Αλλά επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικά εφικτό για εσάς τις πρώτες 90 ημέρες.

2) Ένα Αργό Ξεκίνημα

Θα ΠΡΕΠΕΙ να έχετε ένα γρήγορο ξεκίνημα στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, γιατί αυτό θα είναι η αρχή της δημιουργίας μία συνήθειας γρήγορης δράσης και εστίασης. Αν έχετε ένα αργό ξεκίνημα, θα δυσκολέψει περισσότερο να ξεπεράσετε τις πρώτες αρνήσεις και την περίοδο εκμάθησης της δουλειάς. Ξεκινήστε να παίρνετε τηλέφωνα ΤΩΡΑ. Κάντε μία λίστα ονομάτων ΤΩΡΑ. Πηγαίνετε να δείτε τους φίλους και τους συγγενείς σας ΤΩΡΑ. Κλείστε και πραγματοποιήσετε περισσότερα ραντεβού ΤΩΡΑ. Το ΤΩΡΑ δημιουργεί την ταχύτητα που χρειάζεστε!

Όταν χτίζετε γρήγορα αυτή τη δουλειά, θα δείτε ότι αποκτάτε περισσότερη ενέργεια, περισσότερο κίνητρο, περισσότερο μαγνητισμό και περισσότερο ενθουσιασμό. Αυτό από μόνο του προσελκύει ανθρώπους προς το μέρος σας. Μην ανησυχείτε αν δουλεύατε με αργό ρυθμό μέχρι τώρα. Αυξήστε ΤΩΡΑ την παραγωγικότητά σας και το ρυθμό της δράσης σας.

3) Το να Προσπαθείτε να Επανεφεύρετε τον Τροχό

Η εταιρία σας έχει ένα μονοπάτι που αποδεδειγμένα σας οδηγεί στην επιτυχία και χρειάζεται να περπατήσετε σε αυτό το μονοπάτι, βήμα προς βήμα. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που παρέχει η εταιρία σας, να εκμεταλλευτείτε τις εκπαιδεύσεις που παρέχει, να χρησιμοποιήσετε τα online εργαλεία και όποια άλλη πηγή παρέχει που μπορεί να βοηθήσει στο χτίσιμο της επιχείρησής σας.

Γιατί;

Απλά για τον αναδιπλασιασμό.

Αν είστε καινούργιοι στο MLM, χρειάζεται να κατανοήσετε ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη εμπειρία στον κλάδο μας που έχει αποδειχθεί ότι δημιουργεί επιτυχία. Μην αρχίσετε να κάνετε δικές σας εκπαιδεύσεις και προσπαθείτε να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι για την επιτυχία. Μόλις φτάσετε στην επιτυχία και θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί, τότε κάντε το. Αλλά περιμένετε πρώτα μέχρι να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο επιτυχίας στην επιχείρησή σας και να έχετε μάθει μερικά πράγματα για το Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Επίσης, η ομάδα σας θα το εκτιμήσει και αυτή. Το να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία και τις εκπαιδεύσεις της εταιρίας σας, θα βοηθήσει την ομάδα σας να αναπτυχθεί πιο γρήγορα απ’ ότι αν χρησιμοποιούσαν εργαλεία τα οποία δεν ήταν εγκεκριμένα από την εταιρία και που πιθανόν να είχαν πιο αργή ανάπτυξη.

Η επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι πραγματικά απλή και μπορεί να γίνει και σχετικά εύκολη. Βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε τις σωστές προσδοκίες και ότι καταλάβετε ότι για τους περισσότερους υπάρχει μία περίοδος εκμάθησης. Βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ένα γρήγορο ξεκίνημα, ξεκινήστε να δουλεύετε ΤΩΡΑ και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που είναι αποδεδειγμένα ότι δουλεύουν και όχι αυτά που ακόμα δεν έχουν καν δοκιμαστεί.

Υπάρχει περιθώριο και ώρα για δημιουργικότητα σ’ αυτή τη δουλειά, αλλά φροντίστε να ακολουθείτε όσα λειτουργούν πρώτα, μέχρι να δημιουργήσετε σημαντική επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of