Τα Τρία Βασικά Στοιχεία Για Την Επιχείρησή Σου Στο Δικτυακού Μάρκετινγκ (MLM

Οι απαραίτητες δεξιότητες για να αναπτύξετε μία πολύ μεγάλη και πετυχημένη επιχείρηση είναι πολύ εύκολο να τις μάθετε και θα δείτε ότι θα έχετε πολλούς ανθρώπους που έχουν οικονομικό όφελος να σας βοηθήσουν να τις μάθετε.

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία για την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM)


1. Πρώτον, έχετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας. Αν κάποιοι άνθρωποι έχουν επιτυχία στο να προωθούν αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες και δεν έχετε εσείς την ίδια επιτυχία, δεν φταίνε τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες. Με άλλα λόγια, όλοι στην εταιρία σας έχουν ακριβώς τα ίδια προϊόντα που προσφέρουν στον κόσμο.

2. Δεύτερον, έχετε το πλάνο αμοιβών της εταιρίας σας. Αν κάποιοι άνθρωποι κερδίζουν πολλά χρήματα και εσείς όχι, δεν φταίει το πλάνο αμοιβών. Δεν υπάρχει διαφορετικό πλάνο για άντρες και διαφορετικό για γυναίκες. Δεν υπάρχει διαφορετικό πλάνο για διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες ή για μορφωτικό επίπεδο ή για χρώμα δέρματος. Το πλάνο αμοιβών είναι το ίδιο για όλους.

3. Το τρίτο στοιχεία είναι το πιο σημαντικό και αυτό το στοιχείο είστε ΕΣΕΙΣ. Εσείς είστε η μόνη μεταβλητή. Όλοι έχουν τα ίδια προϊόντα και το ίδιο πλάνο αμοιβών, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα κάνετε τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία.

Αυτό σημαίνει ότι εδώ και τώρα, χρειάζεται να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη για την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Αποφασίστε σήμερα ποτέ να μην κατηγορήσετε κανέναν ή οτιδήποτε άλλο για την έλλειψη αποτελεσμάτων.

Για την ακρίβεια, στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, κυκλοφορεί μία επιδημία. Στους ανθρώπους αρέσει πολύ να κατηγορούν τον ανάδοχό τους (τους ανθρώπους που βρίσκονται πάνω από αυτούς) για όλα τους τα προβλήματα. “Αν ο ανάδοχός μου έκανε αυτό ή το άλλο για εμένα, όλα θα ήταν καλύτερα.”

Αν έχετε αποφασίσει να χτίσετε μία τεράστια και πετυχημένη οργάνωση, θα ήθελα να σας προτρέψω να κάνετε κάτι σημαντικό. Θα ήθελα να αποχαιρετήσετε τον ανάδοχό σας. Τηλεφωνήστε του και πείτε του:

“Θέλω να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία. Το εκτιμώ. Το να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση ήταν σημαντικό και σε ευχαριστώ που μου πρότεινες μία εταιρία στην οποία πιστεύεις και στην οποία τώρα πιστεύω κι εγώ εγώ. Αλλά από εδώ και στο εξής, όσον αφορά το χτίσιμο της επιχείρησής μου, θα σε χρησιμοποιώ μόνο ως πηγή και ποτέ ως δικαιολογία. Μπορεί να σου τηλεφωνώ που και που. Αν είσαι διαθέσιμος, τέλεια. Αν δεν είσαι, κανένα πρόβλημα. Θα χτίσω την επιχείρησή μου και καταλαβαίνω πλέον το εξής: Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με εμένα.”

Όταν θα αναλάβετε πλήρως την ευθύνη για την καριέρα σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, όλα θα αλλάξουν.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Για να γίνετε ανεξάρτητοι και να χτίσετε μία πετυχημένη επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ, υπάρχουν μόνο μερικές βασικές δεξιότητες. Όλες αυτές οι δεξιότητες και όλα αυτά τα βήματα, περιγράφονται και στο βιβλίο μου Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of