Αθλείσαι Χωρίς Να Προσέχεις τη Διατροφή Σου; [Η Προσωπική Ανάπτυξη στο MLM]

Έχει τύχει πολλές φορές, τόσες που έχω χάσει το μέτρημα, όπου άτομα της ομάδας μου ή δικτυωτές από διάφορες εταιρίες που με συμβουλεύονται, έρχονται σε εμένα και μου λένε ότι δεν προχωράει η επιχείρησή τους.

Δεν είναι ότι δεν κάνουν δράση ή ότι δεν μιλάνε με ανθρώπους, αλλά πολλές φορές συναντούν εμπόδια, αρνητισμό, αντιρρήσεις, περίεργους υποψηφίους κλπ. Αφού κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης αλλά και την ποιότητα των ανθρώπων που επικοινωνούν, συχνά καταλήγω στην ερώτηση για το πόσο χρόνο αφιερώνουν στην προσωπική τους ανάπτυξη καθημερινά. Πόσο χρόνο αφιερώνουν στο να διαβάζουν βιβλία, να ακούν ομιλίες, να παρακολουθούν βίντεο με εκπαιδεύσεις. Τις περισσότερες φορές, αν όχι πάντα, η απάντηση είναι ότι δεν αφιερώνουν καθόλου ή ότι αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο σε αυτά.

Το να δουλεύεις στο δικτυακό μάρκετινγκ, χωρίς να αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική σου ανάπτυξη, χωρίς να διαβάζεις βιβλία, χωρίς να ακονίζεις τις δεξιότητές σου, είναι σαν να ασχολείσαι με ένα άθλημα, σαν να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, αλλά να μην προσέχεις τη διατροφή σου· μπορείς να φτάσεις μόνο μέχρι ένα σημείο.

Αν θέλεις να πας λίγο παρακάτω (ή και πολύ παρακάτω), τότε χρειάζεται να εισάγεις στην καθημερινότητά σου, 15 ή 30 λεπτά ανάγνωσης ενός καλού βιβλίου. Και τι καλύτερο, από το Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, το οποίο είναι σε ειδική προσφορά μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, από τα 26€ στα 20€. Μπορείς να το παραγγείλεις από το www.theanswerto.gr/irresistmlm ή αν θέλεις να εκμεταλλευτείς μία ακόμα ειδική προσφορά, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα: http://olympicmarketingsystem.com/greekmlmbook

Αν κολλήσεις κάπου, επικοινώνησε απευθείας μαζί μου, τηλεφωνώντας στο γραφείο μου 2341070332.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz