Πως το κάνουν οι πετυχημένοι

Ας δούμε την πραγματικότητα…με αγάπη.

Πριν λίγο καιρό όπως ίσως γνωρίζετε ξεκίνησα ένα καινούργιο πρότζεκτ, χτίζοντας μία μικρή ομάδα σε μία καινούργια εταιρία, και τον περασμένο μήνα μόνο, έβαλα προσωπικά 12 καινούργια άτομα στην ομάδα μου. 12 άτομα σε ένα μήνα. Πολλοί με ρωτάνε τι έκανα, τι είπα στο τηλέφωνο και πώς το έκανα. Φυσικά αυτό που τους λέω είναι ότι έκανα ό,τι διδάσκω εδώ και χρόνια.

Μπορείτε να κάνετε ότι έχουν κάνει κάποιοι πετυχημένοι ηγέτες και να έχετε τα δικά τους αποτελέσματα; Ηγέτες όπως ο Randy Gage, ο Jordan Adler ή η Donna Johnson ή οποιοσδήποτε άλλος έχει πετύχει μεγάλα εισοδήματα σχετικά σύντομα;

Ποια είναι η αλήθεια;

Αν δεν έχετε την εμπειρία και την εξάσκησή που έχουν από τα προηγούμενα χρόνια, πιθανόν όχι. Πιθανόν θα μπορέσετε να ΚΑΝΕΤΕ κάποια πράγματα, όπως να αγοράσετε επισκέψεις στη σελίδα σας ή να τηλεφωνήσετε σε υποψηφίους, αλλά τα αποτελέσματά σας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ διαφορετικά. Και ορίστε ποιος είναι ο λόγος…

Μπορεί ένας νέος χειρούργος να έχει την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες που έχει ένας έμπειρος χειρούργος;

Και, ποιος έχει μεγαλύτερη ζήτηση; Ο νέος γιατρός ή ο έμπειρος;

…Ποιον θα προτιμούσατε για να κάνει τη ΔΙΚΗ σας εγχείρηση;

Τον καινούργιο χειρούργο ή αυτόν που έχει κάνει ήδη τη συγκεκριμένη επέμβαση 1500 φορές;

Στη δουλειά μας είναι κάπως έτσι.

Θυμάστε που όλοι οι πετυχημένοι το κάνουν να ΦΑΙΝΕΤΑΙ εύκολο; Αυτό όμως συμβαίνει γιατί έχουν χτίσει τις δεξιότητές τους και έχουν μεγάλη εμπειρία. Ακριβώς όπως οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι ηθοποιοί, οτιδήποτε απαιτεί δεξιότητες.

Οπότε θα πρέπει να γίνετε καλοί για να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο. Μην κλαίγεστε για την έλλειψη αποτελεσμάτων αν δεν έχετε εμπειρία. Όλοι ξεκινούν από κάπου. Απλά ξεκινήσετε.

Μπορείτε να το αποδεχτείτε αυτό;

Θεόδωρος Αραμπατζής

(Η ιδέα για το άρθρο προήλθε από ανάρτηση της Kim Klaver)

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of