Έξι Τρόποι για να Κάνετε Περισσότερα Κάθε Μέρα


του Brian Tracy
Υπάρχουν έξι μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε περισσότερα κάθε μέρα. Κάθε πρόταση είναι απλή, άμεση και δεν κοστίζει καθόλου χρήματα.
Δουλέψτε πιο Σκληρά Δουλέψτε πιο σκληρά απ’ ότι δουλεύετε σήμερα. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε με μεγαλύτερη ένταση στην εργασία σας. Μπορείτε να εστιάζετε μόνο σε ένα πράγμα και να πειθαρχείτε τον εαυτό σας να δουλεύει χωρίς διακοπές, εκτροπές ή περισπασμούς. Μπορείτε να δουλεύετε πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο, το οποίο είναι ένα μυστικό για μεγαλύτερη επιτυχία.
Δουλέψτε πιο Γρήγορα Μπορείτε να δουλέψετε πιο γρήγορα απ’ ότι δουλεύετε σήμερα. Μπορείτε να ανεβάσετε το ρυθμό σας. Μπορείτε να αναπτύξετε ένα γρηγορότερο ρυθμό. Μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα από το ένα μέρος στο άλλο και από τη μία δουλειά στην άλλη. Όταν συνδυάσετε το να δουλεύετε πιο σκληρά με το να δουλεύετε πιο γρήγορα, τότε μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα σε μία ημέρα απ’ ότι οι περισσότεροι μπορούν να καταφέρουν σε μία εβδομάδα.
Ομαδοποιήστε τις Εργασίες σας Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις εργασίες σας. Μπορείτε να κάνετε μία σειρά όμοιων εργασιών μαζί, εκμεταλλευόμενοι το χρόνο εκμάθησης.
Κάντε Πράγματα Στα Οποία Είστε Καλύτεροι Κάντε πράγματα στα οποία ξεχωρίζετε. Όσο καλύτεροι είστε σε έναν σημαντικό τομέα, τόσα περισσότερα μπορείτε να ολοκληρώσετε και σε ένα υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Επειδή είστε καλύτεροι σε αυτές τις εργασίες, θα είναι ευκολότερες για εσάς, επομένως θα τις κάνετε με λιγότερη προσπάθεια και θα έχετε περισσότερη ενέργεια ως αποτέλεσμα.
Κάντε Λιγότερα Λάθη Για να κάνετε περισσότερα, μπορείτε να κάνετε λιγότερα λάθη. Μπορείτε να πάρετε το χρόνο για να το κάνετε σωστά την πρώτη φορά. Υπάρχει μία γνωστή φράση που λέει, “ποτέ δεν υπάρχει αρκετός χρόνος να το κάνεις σωστά, αλλά πάντα υπάρχει αρκετός χρόνο για να το ξανακάνεις.” Μία από τις καλύτερες τεχνικές διαχείρισης χρόνου είναι να το κάνετε σωστά την πρώτη φορά, ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση.
Απλοποιήστε τον Κόσμο Μπορείτε να απλοποιήσετε τον κόσμο μειώνοντας τον αριθμό των βημάτων που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η εργασία. Αυτό κάνει τη δουλειά πιο απλή και πιο εύκολη για να ολοκληρωθεί.
Άσκηση Δράσης Εστιάστε στο να κάνετε ποιοτική δουλειά την πρώτη φορά που κάνετε μία εργασία έτσι ώστε να μη χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο για να διορθώνετε αυτή την εργασία.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of