Η Φόρμουλα Πρόσκλησης


Από τότε που έμαθα τη Φόρμουλα Πρόσκληση από τον Tim Sales έχει αλλάξει τελείως ο τρόπος που βλέπω την ανεύρεση υποψηφίων. Κάνω τη δουλειά με λιγότερο άγχος, δεν έχω πλέον την πίεση ότι θα πρέπει να μιλάω σε όλους για την επιχείρησή μου ή τα προϊόντα μου και δε νιώθω σαν “αρπακτικό”. Παρακάτω ακολουθούν τα 6 βήματα της Φόρμουλας Πρόσκλησης του Tim Sales. Αν θέλετε να μάθετε ακριβώς πως δουλεύει και πως τη χρησιμοποιεί το ίδιος ο Tim Sales σας προτείνω ανεπιφύλακτα να αγοράσετε και να μελετήσετε το πρόγραμμά του Professional Inviter.
Βήμα 1. Χαιρετισμός: Κάντε τον υποψήφιό σας να σας μιλάει ελεύθερα και ανοιχτά. Το κλειδί εδώ είναι να κάνετε τον υποψήφιο να νιώθει άνετα να σας μιλήσει και πρόθυμο να σας πει τι θέλει και χρειάζεται περισσότερο από την επιχείρησή σας. Αυτό το επίπεδο άνεσης θα σας οδηγήσει με φυσικό τρόπο στο επόμενο βήμα.
Βήμα 2. Πρόκριση: Μάθετε τι χρειάζεται και τι θέλει ο υποψήφιός σας σχετικά με την επιχείρησή σας. Αν έχετε σκοπό να πετύχετε σ’ αυτή τη δουλειά θα πρέπει πραγματικά να θέλετε να πετύχει ο υποψήφιός σας. Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να κατανοήσετε και να εκτιμήσετε τον λόγο που ο υποψήφιός σας θέλει να είναι στην επιχείρησή σας εξ’ αρχής. Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε ερωτήσεις και να μάθετε ποια είναι τα κίνητρά του και η υπόλοιπη Φόρμουλα Πρόσκλησης θα ακολουθήσει πολύ πιο ομαλά.
Βήμα 3. Πρόσκληση: Προσκαλέστε τον υποψήφιό σας να δει κάποιο εκπαιδευτικό υλικό που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει αυτό που χρειάζεται ή θέλει. Η εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τεράστια εμπόδια όταν προσκαλείτε τους υποψηφίους σας. Επίσης όλη αυτή η εκπαίδευση δε χρειάζεται να προέρχεται από εσάς. Το να χρησιμοποιήσετε εμπειρία μέσα από την οργάνωσή σας και/ή αμερόληπτες πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο του MLM για να εκπαιδεύσετε τον υποψήφιό σας όχι μόνο θα τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα με το πως λειτουργεί η επιχείρηση, αλλά επίσης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αντίρρηση που ίσως έχει.
Βήμα 4. Χειρισμός Ερωτήσεων ή Αντιρρήσεων: Βοηθήστε τον υποψήφιό σας να ξεπεράσει αυτό που τον σταματάει από το να αποκτήσει αυτό που χρειάζεται ή θέλει. Οι αντιρρήσεις είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που χρειάζεται να ξεπεράσετε όταν οδηγείτε έναν νέο υποψήφιο στην επιχείρησή σας. Ετοιμαστείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις για να εκπαιδεύσετε τον υποψήφιό σας και θα ανακαλύψετε ότι οι αντιρρήσεις είναι αρκετά εύκολες να τις ξεπεράσετε, ειδικά όταν γνωρίζετε ποιες είναι οι πιθανές αντιρρήσεις που θα έχουν.
Βήμα 5. Κλείστε σε Δράση: Τελειώστε τη συζήτησή σας επιβεβαιώνοντας την επόμενη φορά που οι δυο σας θα μιλήσετε και τι έχει να κάνει ο καθένας σας πριν τη συζήτησή σας. Πάρτε έναν ηγετικό ρόλο εδώ και διατηρήστε τον έλεγχο της διαδικασίας. Μην βασίζεστε στον υποψήφιο να κάνει από μόνος του κάτι, μιας και είναι καινούργιος και δεν έχει την κατανόηση της επιχείρησής που έχετε εσείς. Δίνοντάς του βήματα δράσης να ακολουθήσει και κάνοντάς τον να πάρει μικρές δεσμεύσεις, θα τον οδηγήσει αποτελεσματικά σε έναν πιο ανεξάρτητο και ενεργό ρόλο στην επιχείρηση.
Βήμα 6. Παρακολουθήστε και Διεκπεραιώστε: Βοηθήστε τον υποψήφιό σας να αποκτήσει αυτό που είπε ότι χρειάζεται ή θέλει οδηγώντας τον πιο κοντά στο να το αποκτήσει. Μόλις ένας υποψήφιος εκφράσει ενδιαφέρον στην επιχείρησή σας, τότε βασίζεται σε εσάς για πληροφορίες και καθοδήγηση. Οπότε σιγουρευτείτε ότι κάνετε οτιδήποτε χρειάζεται για να βοηθήσετε αυτό το άτομο να πετύχει τους στόχους του, και δείξτε ενδιαφέρον στην επιτυχία του κατά τα πρώτα στάδια της απασχόλησής του στην επιχείρηση. Εν συντομία, γίνετε ο ηγέτης που θα θέλατε να ακολουθούσατε και να θαυμάζατε εάν ήσασταν στη θέση του υποψηφίου σας.
Tim SalesΔημιουργός του Professional Inviter

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of