Η ημέρα μετά το «Ναι!»

του Michael S. Clouse
Κάποια στιγμή θα συμβεί, γιατί συμβαίνει σε όλους – σε όλους βέβαια που κάνουν κάτι για να χτίσουν μία επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ… Τι ακριβώς θα συμβεί; Κάποιος στον οποίο μιλήσατε για την επιχείρησή σας θα πει, «Ναι!»
Και μετά τι;
Λοιπόν, μπορείτε απλά να ελπίζετε ότι θα πετύχουν ή μπορείτε προοδευτικά να τους διδάξετε πως να χτίσουν μία επιχείρηση. Μου αρέσει η επιλογή του «προοδευτικά να τους διδάξετε«, οπότε δείτε τι προτείνω – και κάνω – ένα «Ναι!» κάθε φορά.
1) Προγραμματίστε μία 60λεπτη συζήτηση Εκκίνησης για την ημέρα μετά το «Ναι!» Αν δε βολεύει την ακριβώς επόμενη μέρα, τότε κανονίστε να βρεθείτε στο τηλέφωνο, ή προσωπικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα μπορείτε.
2) Όλοι θέλουμε να είμαστε κοντά, και να συνεργαζόμαστε, με ανθρώπους που γνωρίζουμε, συμπαθούμε και εμπιστευόμαστε. Επομένως, επειδή αυτή είναι μία επιχείρηση σχέσεων, επενδύστε λίγο χρόνο πρώτα για να τους γνωρίσετε καλύτερα. Μιλήστε μετά για τη δουλειά.
3) Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν για τα λεφτά. Αν ισχύει αυτό, βρείτε πόσα χρήματα θα ήθελαν να κερδίζουν στις επόμενες 90 ημέρες. Αν είναι όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, αν κερδίσουν έξτρα 500€ με 1000€ το μήνα στις επόμενες 90 ημέρες – θα ήταν κάτι το εξαιρετικό!
4) Δημιουργήστε ένα λειτουργικό πρόγραμμα. Σιγουρευτείτε ότι θα προγραμματίσουν να αφιερώσουν αρκετή δραστηριότητα για να καταφέρουν να πετύχουν τους οικονομικούς τους στόχους σε 90 ημέρες. Και ενημερώστε τους ότι αν χρειάζεται λίγος χρόνος για να βρουν το ρυθμό που τους ταιριάζει με τον οποίο θα χτίσουν την επιχείρησή τους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
5) Προετοιμάστε τους και συνδέστε τους. Θα χρειαστούν επαγγελματικές κάρτες, υλικά διαφήμισης και την προσωπική τους ιστοσελίδα. Βοηθήστε τους να βάλουν την αρχική τους παραγγελία προϊόντων και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούν οι ίδιοι τα προϊόντα. Θυμηθείτε να τους ενημερώσετε για τις εβδομαδιαίες εκπαιδεύσεις της ομάδας σας! Αυτά, και ακόμη περισσότερα, εξηγούνται στο Η Πέμπτη Αρχή.
6) Εξηγήστε τους την ιδέα: Προγραμματίζω – Κάνω – Αναθεωρώ – Προσαρμόζω – Επαναλαμβάνω. Προγραμματίστε το μήνα σας εκ των προτέρων: δραστηριότητες, εκπαιδεύσεις και γεγονότα. Κάντε αυτά που προγραμματίσατε για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αν είναι απαραίτητο, Προσαρμόστε αυτά που κάνετε – τις δραστηριότητές σας – μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία προγραμματίζοντας τον επόμενο μήνα, ολοκληρώστε με τις απαραίτητες προσαρμογές και συνεχίστε να κινείστε μπροστά.
7) Προσφέρετε συνεχή υποστήριξη. Επειδή είναι εύκολο να εκτροχιαστούν, σιγουρευτείτε ότι επικοινωνείτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ρωτήστε τους τι μπορείτε να κάνετε για να τους βοηθήσετε – και προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε. Ενθαρρύνετε, υποστηρίξτε και συνεχίστε να είστε το παράδειγμα που θέλετε να ακολουθήσουν οι άνθρωποι της ομάδας σας – ένα «Ναι!» κάθε φορά.
Σας εύχομαι τα καλύτερα.
MSC
© 2008 by Michael S. Clouse. All International Rights Reserved. For more Network Marketing articles, books, CDs, and MLM Training, please visit www.nexera.com.
ΥΓ: Όταν νιώθω λίγο αποθάρρυνση, και κατά και καιρούς όλοι νιώθουμε, με βοηθάει να θυμάμαι αυτές τις λέξεις: «Πέσε κάτω εφτά φορές, σήκω οχτώ» – Ιαπωνική Παροιμία
——————–Αν θέλετε να δείτε ακριβώς τι κάνω εγώ με κάθε καινούργιο συνεργάτη μου μπορείτε να δείτε το βιβλίο «Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ» – έχει κάθε βήμα με κάθε λεπτομέρεια.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Γράψτε το σχόλιό σας

wpDiscuz