Τί είναι Παρουσίαση; Ίσως να Εκπλαγείτε

Πώς κάνετε τους υποψηφίους σας να δεχτούν τις ιδέες σας, να γίνουν μέλη της εταιρείας σας, ή να δοκιμάσουν τα προϊόντα σας; Διαβάστε αυτό το εκπαιδευτικό άρθρο MLM και να μάθετε τα βασικά της παρουσίασης, έτσι ώστε οι υποψήφιοί σας να γίνουν μέλη της εταιρείας σας και να δοκιμάσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Ο ορισμός της παρουσίασης είναι να φέρω ενώπιον του κοινού. Η λέξη παρουσιάζω μας έρχεται από τη Λατινική, που σημαίνει να δείξουμε.

Αυτός είναι ο ορισμός του λεξικού, αλλά τι είναι η παρουσίαση, όσον αφορά την επιχείρησή σας MLM; Η ουσία της παρουσίασης είναι να πάρετε μία έννοια ή ιδέα που είναι στο μυαλό σας και να μεταφέρετε σε ένα άλλο άτομο ή άτομα, ούτως ώστε να υιοθετήσουν την ίδια ή παρόμοια άποψη για αυτή την έννοια ή ιδέα.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα δύο παραδείγματα. Θα ήθελα να σκεφτείτε την εικόνα μιας μπάλας του τένις. Είναι φωτεινό πράσινο χρώμα. Αναπηδάει αν τη ρίξετε στο έδαφος ή στον τοίχο. Έχετε μια εικόνα αυτής της μπάλας του τένις; Ωραία – αυτό είναι παρουσίαση. Αν βάλω μια σκέψη στο μυαλό σας και να σας κάνω να τη σκεφτείτε, αυτό είναι παρουσίαση.

Αν έπαιρνα μια φωτογραφία από μια μπάλα του τένις και σας την έδειχνα – αυτό είναι παρουσίαση. Έτσι τώρα, όταν περπατάτε ή οδηγείτε στο δρόμο και βλέπετε φωτογραφίες από τα πράγματα, γνωρίζετε ότι όλες αυτές οι εικόνες είναι παρουσιάσεις.

Αν σας έδινα στα χέρια μία μπάλα του τένις και έλεγα, «Ορίστε, κρατήστε αυτό,» αυτό είναι, επίσης, παρουσίαση. Όταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ το Σάββατο πρωί, υπάρχουν άνθρωποι που θα μου δώσουν ένα κρακεράκι με κάτι αλειμμένο πάνω του και θα μου ζητήσουν να το δοκιμάσω. Αυτό είναι παρουσίαση.

Τώρα, η παρουσίαση δεν περιορίζεται στα φυσικά πράγματα. Θα μπορούσα να σας παρουσιάσω τις απόψεις μου για το θέμα της ακεραιότητας – αυτό δεν είναι ένα φυσικό αντικείμενο. Είναι απλά μια σκέψη στο μυαλό μου που μεταφέρω στο δικό σας.

Εδώ είναι το σημείο κλειδί της εκπαίδευσης στο MLM που πρέπει να καταλάβετε: Ο στόχος ή η πρόθεση ενός παρουσιαστή είναι να κάνει το άτομο στο οποίο παρουσιάζει, να συμφωνήσει και να υιοθετήσει την ίδια άποψη ή παρόμοια άποψη. Αυτό ισχύει είτε παρουσιάζεται στον εργοδότη σας, στη μητέρα σας, στον σύζυγό σας ή στο σκύλο σας!

Το ίδιο ισχύει και σε όλα τα μέσα. Δηλαδή, είτε παρουσιάζεται με προφορικό λόγο ή με γραπτό λόγο είναι πάλι η ίδια έννοια, επιθυμείτε ένας άλλος ή άλλοι να υιοθετήσουν ίδια άποψη με σας.

Έτσι, μην πιστεύετε ούτε στιγμή ότι τα ΜΜΕ «αναφέρουν» τις ειδήσεις. Αυτό που κάνουν είναι να «παρουσιάζουν» τις ειδήσεις – με τον τρόπο που θέλουν οι άνθρωποι να τις δουν.

Έτσι, η παρουσίαση σημαίνει «το να δείχνω είναι το να μεταφέρω ένα αντικείμενο που έχω στο μυαλό μου σε κάποιον άλλο. Και αυτή είναι μία σημαντική συμβουλή στο MLM που είναι καλό να θυμόμαστε – αλλιώς θα μπορούσαμε να παρουσιάζουμε εσφαλμένα και οι υποψήφιοί μας να καταλαβαίνουν τι προσπαθούμε να τους μεταφέρουμε.Tim SalesΜετάφραση Θεόδωρος Αραμπατζή 2009

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Γράψτε το σχόλιό σας

wpDiscuz