Για Τι Είμαι Ικανός;

Αυτή η ερώτηση δημιουργήθηκε στο μυαλό της Dr Vonda Wright μία μέρα ενώ έκανε τζόκινγκ.

Έκανε τζογκινγκ για 10 χρόνια, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια – σε μία ταχύτητα των 9μιση με 10 λεπτά το ένα μίλι. Την ημέρα που της ήρθε αυτή η ερώτηση, άρχισε να εξασκείται στο να γίνει καλύτερη και γρηγορότερη.

Μετά από μερικούς μήνες προπόνησης, κατέληξε να τρέχει μία απόσταση 10 χιλιομέτρων με ταχύτητα 7:44 λεπτά το μίλι. Στο παρελθόν δεν μπορούσε ούτε να το διανοηθεί ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ του να ασχολείσαι με κάτι και του να δεσμεύεσαι με κάτι. Για να είσαι αθλητής θα πρέπει να δεσμευτείς…Αυτό δε σημαίνει ότι η εκπαίδευση είναι εύκολη. Το να είσαι αθλητής απαιτεί αφοσίωση και εκπαίδευση.» New York Times 8.30.07

Το άρθρο αυτό εστιάζει στις γυναίκες που γυμνάζονται και τρέχουν σε αγώνες δρόμου, αλλά όλα αυτά αφορούν και οτιδήποτε άλλο ‘κάνουμε’, έτσι δεν είναι;

Έχετε δεσμευτεί στην εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ που είστε ή απλά ασχολείστε;

Η δέσμευση δε σημαίνει ότι ασχολείστε με πλήρη απασχόληση. Σημαίνει ότι δεσμεύεστε να μάθετε να δικτυώνεστε χρησιμοποιώντας το στυλ σας, τις δυνάμεις σας και μία ειλικρινή γλώσσα επικοινωνίας η οποία δεν χτυπάει το άλλο άτομο κατακέφαλα.

Τι μπορεί να συνέβαινε αν ρωτούσατε στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή – για την επιχείρησή σας:

«Για Τι Είμαι Ικανός;»

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Γράψτε το σχόλιό σας

wpDiscuz