Γιατί δεν γράφονται όλοι οι υποψήφιοί σας;

Γιατί δεν γράφονται όλοι οι υποψήφιοί σας;

Ε: Τι έχουν όλες οι παρουσιάσεις σας κοινό;

Α: Όλες προσφέρουν ελευθερία χρόνου και οικονομική ελευθερία.

Δε θα σας πει ποτέ κανένας υποψήφιος:

«Α, δε θέλω να γραφτώ γιατί δε θέλω να έχω ούτε οικονομική ελευθερία ούτε ελευθερία χρόνου. Νομίζω ότι προτιμώ να έχω περισσότερο χρέος, λιγότερα χρήματα και περισσότερο χρόνο στη δουλειά.»

Ακούγεται ανόητο, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, αν όλοι οι υποψήφιοί σας θέλουν οικονομική ελευθερία και ελευθερία χρόνου, και οι παρουσιάσεις σας το προσφέρουν αυτό, τότε γιατί δε γράφονται όλοι οι υποψήφιοί σας;

Γιατί δεν έχουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να αποκτήσουν οι ίδιοι προσωπικά αυτή την ελευθερία χρόνου και χρημάτων. Σίγουρα, εσείς μπορείτε να το κάνετε, αλλά δεν νομίζουν ότι μπορούν και εκείνοι να το κάνουν.

Τώρα, εδώ είναι το κλειδί. Όταν οι υποψήφιοι δεν έχουν την αυτοπεποίθηση ότι έχουν τις απαραίτητες ικανότητες για αυτή την επιχείρηση, αυτό είναι που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι:

Αρχίζουν να μιλάνε για περισσότερα οφέλη.

Λένε στους υποψηφίους τους για τα 3μερή τηλεφωνήματα, για τα ωραία διαφημιστικά φυλλάδια, για τα τέλεια βίντεο, για τις υπέροχες συναντήσεις, για τα έξτρα μπόνους και τα ταξίδια και πολλά άλλα ωραία οφέλη. Αλλά χάνουν την ουσία.

Ο υποψήφιος δεν νομίζει ότι μπορεί να το κάνει, οπότε δεν έχει σημασία πόσο καλά είναι τα οφέλη.

Η λύση;

Αντί να μιλάτε περισσότερο για τα οφέλη, επικεντρωθείτε στο να τους δείξετε πόσο ΑΠΛΟ μπορεί να είναι το να κάνεις αυτή τη δουλειά. Ίσως μπορείτε να τους δώσετε μία ‘Παρουσίαση του Ενός Λεπτού’

Μεταδώστε την σιγουριά στους υποψηφίους σας ότι μπορούν να πετύχουν στην επιχείρησή σας. Αυτό είναι που τους κρατάει από το να ξεκινήσουν – σιγουριά.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Γράψτε το σχόλιό σας

wpDiscuz